Çok kaliteli. Toshiba rc500 den geçtim. Adeta cennette gibiyim.Samsung 970 Evo Plus NVMe 1TB ssd almayı düşünüyorum kullanan var mı önerir misiniz, bir sorun yaşadınız mı? ayrıca anakartım asrock b450m HDV bu anakarta uyumlu mudur?
SSD'nin belli bir kısmını tampon bellek yani önbellek olarak kullanılıyor veriler önce bu ayrılan kısımda hızlıca işleniyor bu da olası bir darboğaz yani hız kaybının önüne geçiyor gayet on numara bir teknolohi.dram ssdlerde ne işe yarıyor kral?
en çok sıkıntı çektiğim şey şu, mesela herhangi küçük bir güncelleme yapıyorum ya da bir şey indiriyorum diyelim (bu googleden 10mb lik dosya bile olabilir) disk kullanımı 100/100 oluyor görev yöneticisinde ve ssd bi 10 15 dk yanıt vermiyor o yüzden kronik sorunu olmayan güzel bi m2 arıyordum, sanırım tam aradığım buSSD'nin belli bir kısmını tampon bellek yani önbellek olarak kullanılıyor veriler önce bu ayrılan kısımda hızlıca işleniyor bu da olası bir darboğaz yani hız kaybının önüne geçiyor gayet on numara bir teknolohi.
bende 980PROsu var mükemmel. öneririm de bu modeliniSamsung 970 Evo Plus NVMe 1TB ssd almayı düşünüyorum kullanan var mı önerir misiniz, bir sorun yaşadınız mı? ayrıca anakartım asrock b450m HDV bu anakarta uyumlu mudur?
Bir ev kullanıcısı için fazla bile iyi, işini fazla fazla görecek. Yukarıda paylaştım zaten az sayılmayacak işlem yapılmış hala saat gibi çalışıyor.en çok sıkıntı çektiğim şey şu, mesela herhangi küçük bir güncelleme yapıyorum ya da bir şey indiriyorum diyelim (bu googleden 10mb lik dosya bile olabilir) disk kullanımı 100/100 oluyor görev yöneticisinde ve ssd bi 10 15 dk yanıt vermiyor o yüzden kronik sorunu olmayan güzel bi m2 arıyordum, sanırım tam aradığım bu