Neler Yeni

Samsung 980 pro mu yoksa PNY XLR8 CS3040 mı

Merhaba arkadaşlar sizce bu ssd'lerden hangisi tercih edilmeli

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz elveriyorsa değer. Piyasadaki en iyi SSD'lerden biri, hatta en iyisi bazılarına göre. CS3040 da kaliteli bir modeldir ayrıca.
tamamdır teşekkür ederim hocam

Eğer sadece oyun oynuyorsanız ikisi de gereksiz, illa PCIE 4.0 ssd istiyorsanız PNY CS3040 alın çünkü 980 Pro ile olan fiyat farkına değmez
yani olay tam olarak sadece oyundan ibaret değil bu benim bir hobim kaliteli ve yüksek özellikli bir PC' ye sahip olmak
bir de corsair ssd kullanmış birisi olarak hocam MP600 pro nasıldır

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
yani olay tam olarak sadece oyundan ibaret değil bu benim bir hobim kaliteli ve yüksek özellikli bir PC' ye sahip olmak
bir de corsair ssd kullanmış birisi olarak hocam MP600 pro nasıldır
MP600 Pro iyidir de hepsi gereksiz ya en fazla CS3040 al bence CS3040 alırsan da yüskek kaliteli oluyor bide yüksek kaliteli br pcye sahip olmak için önce kasayı ve soğutucuyu değiştir ssd yi değil

MP600 Pro iyidir de hepsi gereksiz ya en fazla CS3040 al bence CS3040 alırsan da yüskek kaliteli oluyor bide yüksek kaliteli br pcye sahip olmak için önce kasayı ve soğutucuyu değiştir ssd yi değil
tamamdır teşekkürler tavsiye için hocam

herkesin tercihi farklıdır kimisi görünüşe kimisi ise donanımsal yapıya önem verir ben de daha çok donanımsal yapıya önem veriyorum ama evet kasayı ve soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum soğutucu olarak indirime girdiğinde Lian Li Galahad AIO 360 Black 360mm lik sıvı soğutucuyu almayı ve kasa olarak da asus GT501 i düşünüyorum diğer markaların kasaları ve kasa yapıları hoşuma gitmiyor asus u baya sevdim ve ihtiyaçlarıma yönelik buldum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
tamamdır teşekkürler tavsiye için hocam

herkesin tercihi farklıdır kimisi görünüşe kimisi ise donanımsal yapıya önem verir ben de daha çok donanımsal yapıya önem veriyorum ama evet kasayı ve soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum soğutucu olarak indirime girdiğinde Lian Li Galahad AIO 360 Black 360mm lik sıvı soğutucuyu almayı ve kasa olarak da asus GT501 i düşünüyorum diğer markaların kasaları ve kasa yapıları hoşuma gitmiyor asus u baya sevdim ve ihtiyaçlarıma yönelik buldum
GT501'i hazır sistem dışında almak hayatımda duyduğum en saçma şey olabilir

GT501'i hazır sistem dışında almak hayatımda duyduğum en saçma şey olabilir
ne alaka ki illa hazır sistemlere yönelik ya da özel üretilen bir ürün değil sonuçta daha çok hazır sistemlerde kullanılan bir ürün

onun haricinde başka kasa tavsiyeleriniz varsa alabilirim

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
ne alaka ki illa hazır sistemlere yönelik ya da özel üretilen bir ürün değil sonuçta daha çok hazır sistemlerde kullanılan bir ürün

onun haricinde başka kasa tavsiyeleriniz varsa alabilirim
Yani güzel bi kasa değil ki hazır sistem de alınır başka senaryoda alınmaz demek istemiştim. Phanteks P500A, Lian Li O11, Gamepower Warcry gibi kasalar varken GT501 almak çok çok saçma olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,889
Üyeler
163,737
Son üye
saizi893
Top Bottom