980 pro yu tercih etme sebebiniz nedir hocam aralarında 450tl fark var o farkı vermeye değer mi sizce980 Pro'yu tercih ederim. @donsuz kral sizin de fikrinizi almak isterim.
Bütçeniz elveriyorsa değer. Piyasadaki en iyi SSD'lerden biri, hatta en iyisi bazılarına göre. CS3040 da kaliteli bir modeldir ayrıca.980 PRO'yu tercih etme sebebiniz nedir hocam, aralarında 450TL fark var o farkı vermeye değer mi sizce?
yani olay tam olarak sadece oyundan ibaret değil bu benim bir hobim kaliteli ve yüksek özellikli bir PC' ye sahip olmakEğer sadece oyun oynuyorsanız ikisi de gereksiz, illa PCIE 4.0 ssd istiyorsanız PNY CS3040 alın çünkü 980 Pro ile olan fiyat farkına değmez
MP600 Pro iyidir de hepsi gereksiz ya en fazla CS3040 al bence CS3040 alırsan da yüskek kaliteli oluyor bide yüksek kaliteli br pcye sahip olmak için önce kasayı ve soğutucuyu değiştir ssd yi değilyani olay tam olarak sadece oyundan ibaret değil bu benim bir hobim kaliteli ve yüksek özellikli bir PC' ye sahip olmak
bir de corsair ssd kullanmış birisi olarak hocam MP600 pro nasıldır
tamamdır teşekkürler tavsiye için hocamMP600 Pro iyidir de hepsi gereksiz ya en fazla CS3040 al bence CS3040 alırsan da yüskek kaliteli oluyor bide yüksek kaliteli br pcye sahip olmak için önce kasayı ve soğutucuyu değiştir ssd yi değil
GT501'i hazır sistem dışında almak hayatımda duyduğum en saçma şey olabilirtamamdır teşekkürler tavsiye için hocam
herkesin tercihi farklıdır kimisi görünüşe kimisi ise donanımsal yapıya önem verir ben de daha çok donanımsal yapıya önem veriyorum ama evet kasayı ve soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum soğutucu olarak indirime girdiğinde Lian Li Galahad AIO 360 Black 360mm lik sıvı soğutucuyu almayı ve kasa olarak da asus GT501 i düşünüyorum diğer markaların kasaları ve kasa yapıları hoşuma gitmiyor asus u baya sevdim ve ihtiyaçlarıma yönelik buldum
ne alaka ki illa hazır sistemlere yönelik ya da özel üretilen bir ürün değil sonuçta daha çok hazır sistemlerde kullanılan bir ürünGT501'i hazır sistem dışında almak hayatımda duyduğum en saçma şey olabilir
Yani güzel bi kasa değil ki hazır sistem de alınır başka senaryoda alınmaz demek istemiştim. Phanteks P500A, Lian Li O11, Gamepower Warcry gibi kasalar varken GT501 almak çok çok saçma olurne alaka ki illa hazır sistemlere yönelik ya da özel üretilen bir ürün değil sonuçta daha çok hazır sistemlerde kullanılan bir ürün
onun haricinde başka kasa tavsiyeleriniz varsa alabilirim