Eğlencesine kuruyorum işte custom sıvı soğutmayı, custom sıvı soğutma kurmadan ölmek olmaz, ölmeden önce yapılacak şeyler .DOoo hocam siz işi iyi bi ilerletmişsiniz
Her şey toplamda 5300 lira falan tuttu hocam, 2 tane radyatör ve ekran kartı + işlemci custom sıvı soğutması.+1 katılıyorum
Bende yapmak istiyorum ama hem maddi olarak zorlar beni hem de üşeniyorum
Hangi markanın soğutma blokları ?Her şey toplamda 5300 lira falan tuttu hocam, 2 tane radyatör ve ekran kartı + işlemci custom sıvı soğutması.
BykskiHangi markanın soğutma blokları ?
Parçaları nereden tedarik ettiniz hocam çünkü her kartın sıvı soğutma bloğu bulunamıyorHer şey toplamda 5300 lira falan tuttu hocam, 2 tane radyatör ve ekran kartı + işlemci custom sıvı soğutması.
Evet iyi bir soru, benim ekran kartım çok nadir bir model, ASRock Phatom Gaming 6900 XT. Bunun su bloğunu sadece Bykski diye bir firma üretmiş ve sadece Aliexpress üzerinde satılıyordu. Bende herşeyimi Bykski marka olacak şekilde Aliexpress'den aldım ve Aliexpress de 3000 lira falan harcadım. Şuan tüm ürünler geldi ama kasamı garantiye göndermek zorunda kaldım, kasa da gelsin garantiden yapmaya başlayacağım loop'uParçaları nereden tedarik ettiniz hocam çünkü her kartın sıvı soğutma bloğu bulunamıyor
Ki maalesef ülkemiz custom sıvı soğutma konusunda zayıf az içeriğe sahip kolay bulamıyorsun aradığın parçayı bulsan da pahalı oluyor
Teşekkür ederim hocam sağladığınız bilgiler içinEvet iyi bir soru, benim ekran kartım çok nadir bir model, ASRock Phatom Gaming 6900 XT. Bunun su bloğunu sadece Bykski diye bir firma üretmiş ve sadece Aliexpress üzerinde satılıyordu. Bende herşeyimi Bykski marka olacak şekilde Aliexpress'den aldım ve Aliexpress de 3000 lira falan harcadım. Şuan tüm ürünler geldi ama kasamı garantiye göndermek zorunda kaldım, kasa da gelsin garantiden yapmaya başlayacağım loop'u
Kasayı ikinci el almıştım ve fan kontrolcüsü patladı ve duman çıktı ve bazı kabloları falan eridi o yüzden. Ama kasa epey güzel bi kasaydı, yenisi gelince custom toplamak için epey heyecanlıyımTeşekkür ederim hocam sağladığınız bilgiler için
Kasanızı neden garantiye yolladınız hocam merakımdan soruyorumda
Hangi model ?Kasayı ikinci el almıştım ve fan kontrolcüsü patladı ve duman çıktı ve bazı kabloları falan eridi o yüzden. Ama kasa epey güzel bi kasaydı, yenisi gelince custom toplamak için epey heyecanlıyım
Geçmiş olsun hocam sizin de başınıza talihsiz serüvenler geliyor biraz daha bizler gibiKasayı ikinci el almıştım ve fan kontrolcüsü patladı ve duman çıktı ve bazı kabloları falan eridi o yüzden. Ama kasa epey güzel bi kasaydı, yenisi gelince custom toplamak için epey heyecanlıyım