Neler Yeni

Samsung 980 pro mu yoksa PNY XLR8 CS3040 mı

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

YiğitAysul

80+ Silver
Bende h510 elite var iş ve oyun için yeterli ama mesh performansı vermiyor

Eğlencesine kuruyorum işte custom sıvı soğutmayı, custom sıvı soğutma kurmadan ölmek olmaz, ölmeden önce yapılacak şeyler .D
+1 katılıyorum
Bende yapmak istiyorum ama hem maddi olarak zorlar beni hem de üşeniyorum 😄

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

YiğitAysul

80+ Silver
Her şey toplamda 5300 lira falan tuttu hocam, 2 tane radyatör ve ekran kartı + işlemci custom sıvı soğutması.
Parçaları nereden tedarik ettiniz hocam çünkü her kartın sıvı soğutma bloğu bulunamıyor
Ki maalesef ülkemiz custom sıvı soğutma konusunda zayıf az içeriğe sahip kolay bulamıyorsun aradığın parçayı bulsan da pahalı oluyor

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Parçaları nereden tedarik ettiniz hocam çünkü her kartın sıvı soğutma bloğu bulunamıyor
Ki maalesef ülkemiz custom sıvı soğutma konusunda zayıf az içeriğe sahip kolay bulamıyorsun aradığın parçayı bulsan da pahalı oluyor
Evet iyi bir soru, benim ekran kartım çok nadir bir model, ASRock Phatom Gaming 6900 XT. Bunun su bloğunu sadece Bykski diye bir firma üretmiş ve sadece Aliexpress üzerinde satılıyordu. Bende herşeyimi Bykski marka olacak şekilde Aliexpress'den aldım ve Aliexpress de 3000 lira falan harcadım. Şuan tüm ürünler geldi ama kasamı garantiye göndermek zorunda kaldım, kasa da gelsin garantiden yapmaya başlayacağım loop'u

Evet iyi bir soru, benim ekran kartım çok nadir bir model, ASRock Phatom Gaming 6900 XT. Bunun su bloğunu sadece Bykski diye bir firma üretmiş ve sadece Aliexpress üzerinde satılıyordu. Bende herşeyimi Bykski marka olacak şekilde Aliexpress'den aldım ve Aliexpress de 3000 lira falan harcadım. Şuan tüm ürünler geldi ama kasamı garantiye göndermek zorunda kaldım, kasa da gelsin garantiden yapmaya başlayacağım loop'u
Teşekkür ederim hocam sağladığınız bilgiler için

Kasanızı neden garantiye yolladınız hocam merakımdan soruyorumda

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Teşekkür ederim hocam sağladığınız bilgiler için

Kasanızı neden garantiye yolladınız hocam merakımdan soruyorumda
Kasayı ikinci el almıştım ve fan kontrolcüsü patladı ve duman çıktı ve bazı kabloları falan eridi o yüzden. Ama kasa epey güzel bi kasaydı, yenisi gelince custom toplamak için epey heyecanlıyım

YiğitAysul

80+ Silver
Kasayı ikinci el almıştım ve fan kontrolcüsü patladı ve duman çıktı ve bazı kabloları falan eridi o yüzden. Ama kasa epey güzel bi kasaydı, yenisi gelince custom toplamak için epey heyecanlıyım
Hangi model ?

Geçmiş olsun hocam sizin de başınıza talihsiz serüvenler geliyor biraz daha bizler gibi

İnşallah isteğinize tez zamanda kavuşursunuz 🙏😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,921
Üyeler
163,739
Son üye
Emirhaann
Top Bottom