Hazır sistemde tercih etmek istiyorum da 1800tl farkla 980 pro. Sizce alınır mı? (500gb wd blue ana ürün)Bu ürüne herkes Gen 5 geleceğini söylüyordu. Samsung kaynağında da öyle gözüküyordu ilk başlarda.
Gen 5 beklesene. Beklemeyeceksen görünen o ki ürün uzun veri yazımında değerleri düşüyor.
Fury Renegade ürününün bundan eksiği yok.
Sn850X modeli var. SN850'nin üzerine konulduğu belirtilmişti.
Benim düşüncem:
- Gen 5.0 beklemek
- Fury Renegade ya da SN850x almak.
Gen 5'i bekliyordum zaten de geleceği yok. 990 Pro ile Fury Renegade neredeyse aynı fiyata denk geliyor. Taksit ile alacağım.Bu ürüne herkes Gen 5 geleceğini söylüyordu. Samsung kaynağında da öyle gözüküyordu ilk başlarda.
Gen 5 beklesene. Beklemeyeceksen görünen o ki ürün uzun veri yazımında değerleri düşüyor.
Fury Renegade ürününün bundan eksiği yok.
Sn850X modeli var. SN850'nin üzerine konulduğu belirtilmişti.
Benim düşüncem:
- Gen 5.0 beklemek
- Fury Renegade ya da SN850x almak.
Bunu nereden duydun? Benim bildiğim kadarıyla bu dediğin Kingston'da oluyordu.Beklemeyeceksen görünen o ki ürün uzun veri yazımında değerleri düşüyor.
Dediğim gibi aynı paraya geliyor Renegade ile neredeyse.990 PRO'nun profesyonel kullanım için diğer üst düzey GEN4 modellere göre pek bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Oyun için küçükte olsa bir katkısı var gibi duruyor. Ama bence aradaki farka değmez. Bence de ya Fury Renegade ya da KC3000 almak daha iyi olur.
Linkini atar mısın iki modelinde? Nereden alacaksın?Dediğim gibi aynı paraya geliyor Renegade ile neredeyse.
Ben olsam o ekstra 1800 TL'yi ekstradan bir tane daha M2 SSD almak için harcardım. Gerçi artık Gen4 güzel ürünler 2200 liradan başlıyor.Hazır sistemde tercih etmek istiyorum da 1800tl farkla 980 pro. Sizce alınır mı? (500gb wd blue ana ürün)
Vatandan peşin fiyatına taksit ile alacağım.Linkini atar mısın iki modelinde? Nereden alacaksın?
Bu arada Sn850X'in 2 TB modelinin stoğunu bulamadım.Ben olsam o ekstra 1800 TL'yi ekstradan bir tane daha M2 SSD almak için harcardım. Gerçi artık Gen4 güzel ürünler 2200 liradan başlıyor.
Görüşüm negatif yönde.
Vatanda o iki model arasında çok fiyat farkı yok mu ya nasıl aynı fiyata geliyor anlamadım. KC3000'e de bakabilirsin. Hatırladığım kadarıyla TBW Garantisinin hafif daha az olması ve küçük bir hız farkı dışında Fury Renegade'e göre farkı yok.Vatandan peşin fiyatına taksit ile alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada Sn850X'in 2 TB modelinin stoğunu bulamadım.
Testlerde görünüyor o hız düşüsü.Gen 5'i bekliyordum zaten de geleceği yok. 990 Pro ile Fury Renegade neredeyse aynı fiyata denk geliyor. Taksit ile alacağım.
En kötü ihtimal denemek için 500 GB falan Gen 5 alırım çıktığında.
Bunu nereden duydun? Benim bildiğim kadarıyla bu dediğin Kingston'da oluyordu.
Samsung 990 Pro'da uzun veri yazımında değeri vaat edilenin altında çıkıyor. İnceleyen her kaynakta böyleymiş.Bunu nereden duydun? Benim bildiğim kadarıyla bu dediğin Kingston'da oluyordu.
Salla geç. Önceliğim zaten Fury Renegade alman.Bu arada Sn850X'in 2 TB modelinin stoğunu bulamadım.
990 PRO 5400 liraya denk geliyor.Vatanda o iki model arasında çok fiyat farkı yok mu ya nasıl aynı fiyata geliyor anlamadım. KC3000'e de bakabilirsin. Hatırladığım kadarıyla TBW Garantisinin hafif daha az olması ve küçük bir hız farkı dışında Fury Renegade'e göre farkı yok.
Testlerde görünüyor o hız düşüsü.
Arkadaşım Fury Renegade'nin iyi olmadığını vaat ettiği hızları vermediğini vb. sorunlarının olduğunu söylemişti. Bir bilemedin iki saat içerisinde alacağım için net bir karar vermem lazım.Samsung 990 Pro'da uzun veri yazımında değeri vaat edilenin altında çıkıyor. İnceleyen her kaynakta böyleymiş.
Salla geç. Önceliğim zaten Fury Renegade alman.
Alıntıyı görüntüleKingston FURY Renegade 2TB 7300-7000MB/s NVMe PCIe 4.0 m.2 Gen4 SSD (SFYRS/2000G) | Teknobiyotik
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSDOyuncular, Tutkulu Kullanıcılar ve Gelişmiş Kullanıcılar için Kingston FURY™ Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD , PC yapımı ve yükseltmelerde üst düzey performans isteyen oyuncular ve donanım tutkunları için yüksek kapasitelerde gelişmiş performans...www.teknobiyotik.com
Fury Renegade'in tam testine bakmadım ama KC3000 takır takır çalışıyor. KC3000'in neredeyse aynısını olduğunu varsayarsam o da takır takır çalışmalı bence. Belki arkadaşına problemli bir model gelmiştir. Garantiye falan yolladı mı?990 PRO 5400 liraya denk geliyor.
Kingston ise 5000 liraya denk geliyor. Aradaki 400 lira çok önemli değil.
İki ürünüde taksitli baz aldım. Çünkü taksitli satın alacağım.
Arkadaşım Fury Renegade'nin iyi olmadığını vaat ettiği hızları vermediğini vb. sorunlarının olduğunu söylemişti. Bir bilemedin iki saat içerisinde alacağım için net bir karar vermem lazım.