Neler Yeni

Samsung 990 Pro alınır mı?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fury Renegade'in tam testine bakmadım ama KC3000 takır takır çalışıyor. KC3000'in neredeyse aynısını olduğunu varsayarsam o da takır takır çalışmalı bence. Belki arkadaşına problemli bir model gelmiştir. Garantiye falan yolladı mı?
Arkadaşım ürünü satın almadı. O da baktığı testlerden ya da kullanıcı yorumlarından söylüyordur büyük ihtimal. Kendisiyle daha önceden de konuşmuştuk kesinlikle Samsung'u almamı söylemişti.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşım Fury Renegade'nin iyi olmadığını vaat ettiği hızları vermediğini vb. sorunlarının olduğunu söylemişti. Bir bilemedin iki saat içerisinde alacağım için net bir karar vermem lazım.
Yeni çıkan daha Samsung Magicianda doğru dürüst performans sergileyemeyen 990 Pro mu iyi? Fury Renegade şu an piyasadaki en güçlü ürün zaten. Daha bu ürün çıkmadan önce KC3000 piyasanın kralı gözüküyordu. Aklına yatmıyorsa KC3000 bak. 990 Pro açık şekilde önermiyorum.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni çıkan daha Samsung Magicianda doğru dürüst performans sergileyemeyen 990 Pro mu iyi? Fury Renegade şu an piyasadaki en güçlü ürün zaten. Daha bu ürün çıkmadan önce KC3000 piyasanın kralı gözüküyordu. Aklına yatmıyorsa KC3000 bak. 990 Pro açık şekilde önermiyorum.
Renagede'nin KC3000'den daha iyi olduğunu biliyorum. İkisi arasında kalırsam Renegade'yi tercih ederim. 990 PRO kafamı karıştırıyor sadece.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Arkadaşım ürünü satın almadı. O da baktığı testlerden ya da kullanıcı yorumlarından söylüyordur büyük ihtimal. Kendisiyle daha önceden de konuşmuştuk kesinlikle Samsung'u almamı söylemişti.
Bende şuanda bakıyorum testlere. Fury Renegade KC3000 ile çoğu konuda aynı, yazma konusunda daha iyi görünüyor. Herhangi bir problem göremedim. Arkadaşın klasik samsung fanboylarından olabilir mi acaba?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Teknoloji dünyasının klasiğidir zaten. Depolama biriminde Samsung alacaksın önerisi garanti yapıştırılır. Bu gözler bir zamanlar QVO'ya bile alınır diyenleri gördükten sonra gayet normal karşılıyorum.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende şuanda bakıyorum testlere. Fury Renegade KC3000 ile çoğu konuda aynı, yazma konusunda daha iyi görünüyor. Herhangi bir problem göremedim. Arkadaşın klasik samsung fanboylarından olabilir mi acaba?
"Stabil değil"
"Çabuk yıpranıyor"
"Çok ısınıyor"
"O hızı sunamıyor"

Bunlar arkadaşımın Renegade hakkında dediği şeyler. Kendisi normalde tanıdığım güvendiğim bilgili biridir. Sizde böyle diyince kafam iyice karıştı.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
"Stabil değil"
"Çabuk yıpranıyor"
"Çok ısınıyor"
"O hızı sunamıyor"

Bunlar arkadaşımın Renegade hakkında dediği şeyler. Kendisi normalde tanıdığım güvendiğim bilgili biridir. Sizde böyle diyince kafam iyice karıştı.
Heatsinkli model nasıl çok ısınabilir? Hiçbir SSD stabil değil zaten. Bir süre sonra bir anda hızları çakılıyor hepsinin ki normal bir şey bu artık. Fury Renegade uzun süre bile dayanıyor ona. Hızları kısa sürede düşmüyor. 990 PRO direkt 50. saniyelerde çakılırken, Fury Renegade 110-120'lere kadar dayanıyor.

Yıpranma olayını anlamadım ssd ile futbol mu oynuyor arkadaş?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok ısınıyor dediği ürüne bak. Kendi önerdiği üründe Heatsink yok. Dalga mı geçiyor? Üstüne üstlük bu Gen4 ürün. Her ürün ısınır ama anormal ısınan olur Crucial P5 gibi.
Çok ısınıyorsa da benim kasamda ısınmaz kolay kolay. Ekran kartı risere bağlı olacağı için sıcak havayı anakarta, dolayısıyla ssd'ye üflemeyecek.
Diğer dediği 3 yorum hakkında ne düşünüyorsun?
Heatsinkli model nasıl çok ısınabilir? Hiçbir SSD stabil değil zaten. Bir süre sonra bir anda hızları çakılıyor hepsinin ki normal bir şey bu artık. Fury Renegade uzun süre bile dayanıyor ona. Hızları kısa sürede düşmüyor. 990 PRO direkt 50. saniyelerde çakılırken, Fury Renegade 110-120'lere kadar dayanıyor.

Yıpranma olayını anlamadım ssd ile futbol mu oynuyor arkadaş?
Yıpranma cümlesini ilk başta dediği hızları veriyordur ama yavaş yavaş yıpranıp hızı düşüyor tarzında bir şey demek istemiş olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi alacağım. Kesinlikle Renegade almamı söylediniz ama eklemek istediğiniz bir şey var mı? @DerratiX @Ayrton

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Çok ısınıyorsa da benim kasamda ısınmaz kolay kolay. Ekran kartı risere bağlı olacağı için sıcak havayı anakarta, dolayısıyla ssd'ye üflemeyecek.

Yıpranma cümlesini ilk başta dediği hızları veriyordur ama yavaş yavaş yıpranıp hızı düşüyor tarzında bir şey demek istemiş olabilir.

Şimdi alacağım. Kesinlikle Renegade almamı söylediniz ama eklemek istediğiniz bir şey var mı? @DerratiX @Ayrton
KC3000 veya Renegade neredeyse aynı modeller sayılır ve ikiside 990 PRO'dan üstün. O arkadaşın hangi testleri izlediyse bir sor bize de atsın, bilmediğimiz bir şey varsa bizde bilgilenelim. Ama benim bildiğim Renegade ve KC3000 piyasanın 2 kral SSD'si. Özellikle Türkiye piyasasının direkt kralları denilebilir. Yurt dışında Sabrent'in bir modeli var onu geçebiliyor 1-2 tane daha vardır anca.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Direkt tekini yazıp gönderdiğim için diğerlerini ekleyemedim madde madde olarak.
"O hızı sunamıyor"
Yazma anlamında 7000 vaat eden ürün yazarken 3000'e kadar düşüyor.
"Çok ısınıyor"
Bunu tam detaylı yazmamışım. Kendi önerdiği ürün "80" dereceyi görüyor. Adam daha HWmonitör, Aida açıp kendi bilgisayarındaki ürün sıcaklığına baksa ürünü 45 dereceyi geçince baygınlık geçirir. Tavsiye ettiği ürün 80 derecede cirit atıyor.
"Stabil değil"
O hızı sunamıyor ile aynı aslında. Ürün o hızı sunmakta sorun yaşıyorsa stabil de değildir zaten.
"Çabuk yıpranıyor"
Firmanın verdiği TBW'nin öncesinde görülen fazla yıpranmada garanti kapsamı var. Ayrıca neye göre diyor. Göstersin ürüne tonla veri yazılıp, gereğinden fazla yıprandığını.

Üründe hızlı bir şekilde ömür değişikliğinin düşüşü görülmüş bile değil. Böyle bir şey olursa bile hatalı ürün olarak geçecek.

EKLEME: 2 saate alacağım dedin ürünü 2 saat tartıştık. Ürünü alabilmiş değilsin. :D

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Direkt tekini yazıp gönderdiğim için diğerlerini ekleyemedim madde madde olarak.

Yazma anlamında 7000 vaat eden ürün yazarken 3000'e kadar düşüyor.

Bunu tam detaylı yazmamışım. Kendi önerdiği ürün "80" dereceyi görüyor. Adam daha HWmonitör, Aida açıp kendi bilgisayarındaki ürün sıcaklığına baksa ürünü 45 dereceyi geçince baygınlık geçirir. Tavsiye ettiği ürün 80 derecede cirit atıyor.

O hızı sunamıyor ile aynı aslında. Ürün o hızı sunmakta sorun yaşıyorsa stabil de değildir zaten.

Firmanın verdiği TBW'nin öncesinde görülen fazla yıpranmada garanti kapsamı var. Ayrıca neye göre diyor. Göstersin ürüne tonla veri yazılıp, gereğinden fazla yıprandığını.

Üründe hızlı bir şekilde ömür değişikliğinin düşüşü görülmüş bile değil. Böyle bir şey olursa bile hatalı ürün olarak geçecek.
Tamamdır, Renegade alacağım. Arkadaşıma yazdım ama dönüş yapmadı.
EKLEME: 2 saate alacağım dedin ürünü 2 saat tartıştık. Ürünü alabilmiş değilsin. :D
Daha dur 30 dakikam var. 😃😃

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Xpg adata gen5 çıktı ama Türkiye'ye gelmedi hala ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,087
Üyeler
165,634
Son üye
maceyaRd
Top Bottom