x6 pro alabiliyorsan tabii ki x6 pro ayrıca a25 önermem işlemcisi çok kötü bi telefon oyun için m34defarklı telefon önerisi olan söyleyebilir en fazla 12.5 bütçem var
herhangi bi kronik sorunu varmı dostum yoksa arızası varmı 12.5 sıfır buldum üstüne samsung belki alabilirim a15 oda birisine hediye edebilirim yada a54 ler nasıl hocamx6 pro alabiliyorsan tabii ki x6 pro ayrıca a25 önermem işlemcisi çok kötü bi telefon oyun için m34de
uzun zamandan sonra ilk kez aldığım çoğu şeyden geri kaldım bilgisayarlara odağımız vardı telefondan çok sıkıntı çektik hocamx6 pro alabiliyorsan tabii ki x6 pro ayrıca a25 önermem işlemcisi çok kötü bi telefon oyun için m34de
kronik sorunu yada arızası yoktur dimi aga birde bi sorum daha var a15 mi yoksa a54 birde a24 varx6 pro çok iyi cihaz fp kralı alabiliyorsan onu al
X6farklı telefon önerisi olan söyleyebilir en fazla 12.5 bütçem var
hocam x6 nın neyini önerebilirsin arızası varmı kronik sorunu varmı biliyormusunuz hocam
Bütçe x6 pro ya yetiyorsa onu al fp kralı denilebilir ona en yakın cihaz 20/25k da oda f6 ve s24fe tabi bunların kamerası daha iyikronik sorunu yada arızası yoktur dimi aga birde bi sorum daha var a15 mi yoksa a54 birde a24 var
birde 2.sorum olarak bi sorum daha var samsung a54 mü yoksa x6 promu dostum
bütçe yetiyor hocam 12 ye sıfır buldumBütçe x6 pro ya yetiyorsa onu al fp kralı denilebilir ona en yakın cihaz 20/25k da oda f6 ve s24fe tabi bunların kamerası daha iyi
x6 promu bumu hocam sizceNothing Phone 1
https://www.amazon.com.tr/dp/B09Z6R6C7C
kaçaktır kaçağı daha da uyguna bulabilirsin x6 la karıştırma amabütçe yetiyor hocam 12 ye sıfır buldum
yani adamla görüştüm imei kodunu herşeyini tarattırdığım zaman tr cihazı çıktı 512 gb 8 gb ram 13 dü dedim 12 olurmu olur diyince aklıma yattıkaçaktır kaçağı daha da uyguna bulabilirsin x6 la karıştırma ama