Yardım Samsung A36 5G Yardım

ozemheri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,515
Dostlar samsung a36 5g telefonum var 1 ay önce aldım çok memnundum fakat 2 gün önce masaya cola döküldü telefonun alt kısmına aktı ama kılıf vardı hemen aldım sildim 3-4 saat sonra sarja taktım sarj olmadı bende sarj yuvasını biraz temizledim sarj oldu ancak sarj süresi uzadı normalde super hızlı sarj oluyordu ama bu olaydan sonra hızlı sarj yazıyor sonraki gün netteche gittim 200tlye soket temizliği yaptırdım eve geldim halen super hızlı sarj olmuyor sadece hızlı sarj yapıyor dünde iş yerinde sarja taktım doluyo gösterip hiç doldurmamış tak çıkar yaptım düzeldi şimdilik sizce sorun nedir?

Son düzenleme:
Tahminimce koladan şeker kalıntısı kalmıştır o da temasızlık yapıyor
Nasıl temizlenir bilmiyorum maalesef

Dostlar samsung a36 5g telefonum var 1 qy önce aldım çok memnundum fakat 2 gün önce masaya cola döküldü telefonun alt kısmına aktı ama kılıf vardı hemen aldım sildim 3-4 saat sonra sarja taktım sarj olmadı bende sarj yuvasını biraz temizledim sarj oldu ancak sarj süresi uzadı normalde super hızlı sarj oluyordu ama bu olaydan sonra hızlı sarj yazıyor dün sarja taktım doluyo gösterip hiç doldurmamış tak çıkar yaptım düzeldi şimdilik sizce sorun nedir?
Hiç şarj soketinde sıvı var diye uyarı mesajı geldi mi şarja takınca bende de a35 var arkadaşımda a36 var sıvı temas edince şarj soketine şarj soketini kitleyip uyarı veriyor bu şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer vermediyse arkadaşın da dediği gibi şeker nüfuz etmiştir alkolle vs yıkamak veya değişmek lazım

Hiç şarj soketinde sıvı var diye uyarı mesajı geldi mi şarja takınca bende de a35 var arkadaşımda a36 var sıvı temas edince şarj soketine şarj soketini kitleyip uyarı veriyor bu şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer vermediyse arkadaşın da dediği gibi şeker nüfuz etmiştir alkolle vs yıkamak veya değişmek lazım
Bu hatayı vermişti temizledikten sonra bida gelmedi

Ekler

• 5464.webp
    5464.webp
    43 KB · Hit: 13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,457
Üyeler
197,472