Neler Yeni

SAMSUNG A50 EKRAN SORUNU

naysxd

80+
Cihazımı düşme sonucu camını değiştirttim bu arada sadece üst cam değişimi oldu yeterli bu dendi ve değişim sonrası ekran sarımsı göstermeye başladı ve bu sorun bi hafta geçtikten sonrası düzeldi ardından tekrar dün akşam sarı oldu ben telefonu sallayınca ekran dalgalandı ve tekrar beyaz normal haline geri döndü ve değişim sonrası telefon hiç hasar almadı sizce sorun nedir ne yapmalıyım teşekkür ederim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
garantisi varsa bir şey yapmamalısın

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Garantiye gönder .

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Cihazımı düşme sonucu camını değiştirttim bu arada sadece üst cam değişimi oldu yeterli bu dendi ve değişim sonrası ekran sarımsı göstermeye başladı ve bu sorun bi hafta geçtikten sonrası düzeldi ardından tekrar dün akşam sarı oldu ben telefonu sallayınca ekran dalgalandı ve tekrar beyaz normal haline geri döndü ve değişim sonrası telefon hiç hasar almadı sizce sorun nedir ne yapmalıyım teşekkür ederim
üst cam sadece korumak içindir rengi veren alttaki cam ve filmler diye biliyorum ben ki bu konuda baya tecrübeli bir insanım daha önce 3 tablet 2 telefon kıran biri olarak yani renk sorunu var ise alttaki ekran yada filmindedir sorun

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
noyanz12
Ekran değişimde garanti bir önemi kalmıyor garanti dışı derler ekran değişimini görünce. En temizi telefon ekranını değiştirene götür sor, baktın ekran değişimi falan diyor gittiği yere kadar kullan.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

naysxd

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garanti yok arkadaşlar ve yaptırdığım yer iç cam değişmeli dedi ama benim anlamadığım neden kendi kendine bir hafta düzeliyor bir hafta bozuluyor bunu anlamıyorum kesinlikle değişmeli mi yoksa küçük bir sorun olamaz mı?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
garanti yok arkadaşlar ve yaptırdığım yer iç cam değişmeli dedi ama benim anlamadığım neden kendi kendine bir hafta düzeliyor bir hafta bozuluyor bunu anlamıyorum kesinlikle değişmeli mi yoksa küçük bir sorun olamaz mı?
dalgalanmadan dolayı büyük ihtimal iç filmlerin birisi çıkmış ve arada dalgalanıyor buda renk dalgalanmasına sebep oluyor olabilir

Top Bottom