Kenneth Omeruo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
Amcamin telefonunda samsung hesabi acik sifresini bilmiyorum gmaile de erisimi yok. Nasil format atabilirim?
Tuşlar yardımıyla reset atabilirsinizAmcamin telefonunda samsung hesabi acik sifresini bilmiyorum gmaile de erisimi yok. Nasil format atabilirim?
telefon marka model ne ve tam anlayamdım biraz daha açıklayabilirmisinAmcamin telefonunda samsung hesabi acik sifresini bilmiyorum gmaile de erisimi yok. Nasil format atabilirim?
öncelikle geliştirici seçeneklerinden oem kilit açma ve usb hata ayıklamasını aç google hesaplarını kaldır samsung hesabını kaldırmasan sorun olmaz ama google kesinlikleAmcamin telefonunda samsung hesabi acik sifresini bilmiyorum gmaile de erisimi yok. Nasil format atabilirim?
Nasil yaniTuşlar yardımıyla reset atabilirsiniz
Samsung S10Etelefon marka model ne ve tam anlayamdım biraz daha açıklayabilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öncelikle geliştirici seçeneklerinden oem kilit açma ve usb hata ayıklamasını aç google hesaplarını kaldır samsung hesabını kaldırmasan sorun olmaz ama google kesinlikle
öncelikle ayarlar-telefon hakkında - yazılım bilgileri-derleme numarasının üstüne 4 5 dewfa basın sonra geliştirici seçenekleri açılacak ordan oem kilit açmayı etkinleştirin yoksa telefon sıfırlandıktan sonra sizden o telefona girilen ilk gmaili ister eğer gmaili bilmiyorsanız frp düşer ve kırmanız gerekirNasil yani
Samsung S10E
Nasil yani
Samsung S10E
Nasil yani
Samsung S10E
shiftdelete-net.cdn.ampproject.org
discord avrsa gelin yardımcı olayımNasil yani
Samsung S10E