N Nedir 80+ Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Berkay Çağlar 17 Ocak 2023 #14 YazılımKafa yazmış: Güzel kulaklık ama ben Macbook ile problem yaşıyorum. Ve benim kulağımdan belli bir süre sonra düşüyor ama bu kişiye göre değişir Devamı için tıklayın... Hocam iPhone için alınır mı
YazılımKafa yazmış: Güzel kulaklık ama ben Macbook ile problem yaşıyorum. Ve benim kulağımdan belli bir süre sonra düşüyor ama bu kişiye göre değişir Devamı için tıklayın... Hocam iPhone için alınır mı
YazılımKafa 80+ Silver Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 4,778 17 Ocak 2023 #15 Nedir yazmış: Hocam iPhone için alınır mı Devamı için tıklayın... İphone da şöyle bir durum var. Uygulaması yok. En azından son baktığımda yoktu.
Nedir yazmış: Hocam iPhone için alınır mı Devamı için tıklayın... İphone da şöyle bir durum var. Uygulaması yok. En azından son baktığımda yoktu.
serwintes 80+ Gold Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 5,243 17 Ocak 2023 #16 arkadaşlar liberty air 2 proyu belli bi süre deneyimledim harika bir cihaz başta kötü geliyor hear id ile özelleştirince bambaşka bir cihaz oluyor
arkadaşlar liberty air 2 proyu belli bi süre deneyimledim harika bir cihaz başta kötü geliyor hear id ile özelleştirince bambaşka bir cihaz oluyor