Neler Yeni

Samsung Buds 3 Pro alıp sorun yaşayan adam

liluzivert

80+ Bronze

Youtubeda denk geldim bu abiye elindekini airpods pro 2 sanıyor ama değil elinde 1 var. Android olduğundan özelliklerini kullanamıyor zaten. Samsung buds almış deneyimlerini anlatmış belki etkileşim görür diye atayım dedim. Kötü kulaklık yapmışlar 7bin liraya apple 8000e airpods pro2 ile baya fark koyuyor

BabaVoss7

80+ Silver
yorumlarda da var zaten pek bilgili bir adam değil gibi. android telefonda airpods kullanıp onu eleştriyor. aynı şekilde videonun hepsini izlemedim. ama eleştirdiği bazı şeyler doğru olsada çoğu zaten bilinen sorun olmayan ama sorun olarak gördüğü şeyler. şarjıda gayet iyi gidiyor. airpods ve jabra vs kullanmadım ama 2 pro kullandım ve bunu kullanıyorum 2 aydır. gayet memnunum. Her ürün sağlam olamaz kötüsü denk gelmiştir yada.
lambayı eleştirmiş. zaten pili ne kadarki ışıklı şarjı gitsin şov amaçlı bi şey o. tuşların yerine alışamadım diyor.???...
yani kısaca karşılaştıracak olsam bu adamı izleyip karar vermezdim..

liluzivert

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yorumlarda da var zaten pek bilgili bir adam değil gibi. android telefonda airpods kullanıp onu eleştriyor. aynı şekilde videonun hepsini izlemedim. ama eleştirdiği bazı şeyler doğru olsada çoğu zaten bilinen sorun olmayan ama sorun olarak gördüğü şeyler. şarjıda gayet iyi gidiyor. airpods ve jabra vs kullanmadım ama 2 pro kullandım ve bunu kullanıyorum 2 aydır. gayet memnunum. Her ürün sağlam olamaz kötüsü denk gelmiştir yada.
lambayı eleştirmiş. zaten pili ne kadarki ışıklı şarjı gitsin şov amaçlı bi şey o. tuşların yerine alışamadım diyor.???...
yani kısaca karşılaştıracak olsam bu adamı izleyip karar vermezdim..
şu kulaklıkta ışık olması bile rezalet

ayrıca şu adam bile ancden şikayetçiyse durum vahim

BabaVoss7

80+ Silver
şu kulaklıkta ışık olması bile rezalet

ayrıca şu adam bile ancden şikayetçiyse durum vahim
ancden baya baya memnunum o zaman buds 2 yi hiç görmesin yani adam kaç yıllık bilinen kulaklık.
ışığı kullanmıyorum ama benim için bir zarar değil kutuyu açınca takınca hoş görünüyor.
tek sıkıntıüçgen olması kutuya takarken sıkıntı. bide rüzgardan ses algılama nedense bazen kendi açılıyo o da yazılımsal çözülür. başka bişey yok. bu fiyata belki daha iyisi vardır ama samsung ekosisteme başka tercihe gerek yok.

Top Bottom