Samsung buds fe aldım pişman olur muyum ?

Ben kullanıyorum memnunum.

amacım kütüphanede ders çalışırken kullanmak mikrofonu önemli değil sesin iyi olması yeterli ve 1.5 sene atması lazım beni
Yaklaşık 8 aydır falan kullanıyorum hem telefon görüşmesi olarak hem de müzik olarak beni tatmin ediyor. Dışarıya ses vermiyor gürültü engellemesi de yeterli geliyor.

sipariş geçtim hala kargoya verilmemiş iptal etmelimiyim
Yaklaşır 2 senedir kullanıyorum farklı farklı telefonlarda da kullandım şuan 16 pro max ile kullanıyorum bana yetiyor ben 1000 tl ye filan almıştım sanırım.

anladım kulakta ağrı felan yapıyormu uzun süre takınca
Ben de yapmadı ama bu biraz kişisel bir şey ben de olmayan şey sizde olabilir deneyimlemek gerek. Ancak kulak üstü olmadığı için çokta bir ağrı yapacağını düşünmüyorum sizde de.

Yaklaşır 2 senedir kullanıyorum farklı farklı telefonlarda da kullandım şuan 16 pro max ile kullanıyorum bana yetiyor ben 1000 tl ye filan almıştım sanırım.
şuan 1700 tl ye vardı başka bir satıcıydı güvenemedim resmi satıcı hepsiburadadan 1800 olmuştu ordan sipariş geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk dediğin sorunların hiç birini yaşamadım ama artık 3. Yılımız olduğu için teklemeye başladı
iyi bile idare etmiş

Ben de yapmadı ama bu biraz kişisel bir şey ben de olmayan şey sizde olabilir deneyimlemek gerek. Ancak kulak üstü olmadığı için çokta bir ağrı yapacağını düşünmüyorum sizde de.
aslında ben kulak üstü kulaklık kullanmayı kulak içine tercih eden birisiyim ama yazın terletme sorunu yüzünden vazgeçtim

başka ne kulaklık önerbilirsiniz bütçeyi aşmadan

şuan 1700 tl ye vardı başka bir satıcıydı güvenemedim resmi satıcı hepsiburadadan 1800 olmuştu ordan sipariş geçtim

iyi bile idare etmiş

aslında ben kulak üstü kulaklık kullanmayı kulak içine tercih eden birisiyim ama yazın terletme sorunu yüzünden vazgeçtim

başka ne kulaklık önerbilirsiniz bütçeyi aşmadan
Diğer modelleri kullanmadığım için yorum yapamam deneyimleyen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar.

Güzeldir işini görür ben uzun süredir 2pro kullanıyorum fe ile assa yukari aynilar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,282
Üyeler
174,339
Son üye
BARQNx
Geri