İhtiyacına bağlı daha fazla depolama alanı istiyorsan wdgamegarajdan sistem alıcam hangisini önerirsiniz
480 WDgamegarajdan sistem alıcam hangisini önerirsiniz
iptal edemiyorum illa seçtiriyorWD Green'de yüksek sıcaklık görenler vardı. Arkadaşımda da bizzat gördüm, boşta 51 derece çalışıyordu. 860 EVO daha iyidir.
Ama sistem içinde almak zorunlu değilse 480 GB Patriot Burst öneririm.
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
kingston a400 480 gb nasılWD Green'de yüksek sıcaklık görenler vardı. Arkadaşımda da bizzat gördüm, boşta 51 derece çalışıyordu. 860 EVO daha iyidir.
Ama sistem içinde almak zorunlu değilse 480 GB Patriot Burst öneririm.
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Gamegaraj hazır sistemlerinde SSD'yi çıkartıp harici alma seçeneği mevcut.iptal edemiyorum illa seçtiriyor
vram ne oluyorWd green mi? Eğer greense Samsung taki gibi vram yok onda blue sunda vae diye biliyorum.
2060 lıda yokGamegaraj hazır sistemlerinde SSD'yi çıkartıp harici alma seçeneği mevcut.
Link atabilir misiniz? Bu arada arkadaş yanlış söylemiş, VRAM değil o dediği şey, DRAM.vram ne oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
2060 takında yok
Link atabilir misiniz? Bu arada arkadaş yanlış söylemiş, VRAM değil o dediği şey, DRAM.
vram ne oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
2060 lıda yok
Pardon olabilir.Link atabilir misiniz? Bu arada arkadaş yanlış söylemiş, VRAM değil o dediği şey, DRAM.
Hmm, bu sistemde yokmuş. Kampanyalı bir ürün olduğu için bu şekilde satmayı tercih etmişler.Aquarius 5A-RTX KARNE | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-RTXKARNE oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com