Öneri Samsung G6 G65B incelemesi istiyorum

Samsung G6 G65B incelemesi gelsin mi?

• Oy kullanan toplam üye
    10

Tayfunns

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,156
Va panellere büyük bir ön yargı var (ghosting muhabbeti) ancak istisna modellerde var. G65b, neo g7, neo g8, mag275cqrf qd, neo g9, 25g3zm, 25m2n3200w, q27g3xmn, q27g40xmn, h27e22 ve m27t20 gibi modellerde ghosting bazılarında çok az bazılarında da normal birinin fark etmeyeceği düzeyde.

Yani üst düzey rekabetçi veya tüm gün rekabetçi oynayanlar haricinde tolere edilebilir performans gösteriyorlar. Buna karşılık ips’ten kat kat yüksek kontrast oranı ve siyahlar elde edebiliyorsunuz. Bu da daha iyi görüntü kalitesi demek, ayrıca bu saydığım gibi kaliteli va paneller zaten geniş renk gamutuna sahip.

Amaç hız ise zaten ips daha mantıklı ancak görüntü kalitesine önem veriyorsanız ve bütçeniz varsa “kaliteli” va paneller>ips monitörlerden üstün.

G6 G65b incelemesi istiyorum çünkü hem marka bilindik hemde tr de çok popüler olan bir model. Va diyince ön yargılı olmayanların gözü kapalı önerdiği modellerden birisi. @Abdullah Hacıgül

Forumlarda ben dahil başka arkadaşlarda rehber/incelemelerini yaptı. Bu monitör incelenmeyi hak ediyor. 2k 180hz ips parasına satılıyor. Tizen işletim sistemi, wifi, bluetooth, hoparlör vb özellikleri var.

Vardı inceleme zaten.
@Abdullah Hacıgül inceledi mi? İstediğiniz inceleme varsa f/p olarak falan beğendiğiniz isteyin demişti o yüzden. Video çekip paylaşsa geniş kitleler görüyor, her va panel ghosting sorunlu veya renk gamutu kötü olmadığı için bununla alakalı bilgilendirme yapabilir. Bu modelde sunduğu özellikler, popülerlik ve panel kalitesi açısından öne çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,681
Üyeler
183,158
Son üye
zeyneps
Geri