alma samsung kardeşim. samsungu sadece arama için falan kullanacakasan al eğer oyun falan oynarsan en fazla 6 aya klasik kasma sorunu yaşarsın. o fiyata huawei yada xiaomi al.beyler düşündüm ve samsung almaya karar verdim sizce a51 iyi bir telefon mu oyun fazlasıyla oynıyacam ama PUBG oynamam call of duy ww2 Heroes felan oynarım bütçem 3500 TL sizce iyi bir telefonu oyun için ?
Anlamıyorum şu markayı.(xioami)2 yıl önce hiç kimse x hatfini tanımazdı şimdi herkes xioami fp moruQ diye geziniyor.alma samsung kardeşim. samsungu sadece arama için falan kullanacakasan al eğer oyun falan oynarsan en fazla 6 aya klasik kasma sorunu yaşarsın. o fiyata huawei yada xiaomi al.
senin önerdiğin samsung note ise güzel samsungun en iyi telefonu serisidir. ama fiyatı bütçeyle uymuyor.Note 9.
Anlamıyorum şu markayı.(xioami)2 yıl önce hiç kimse x hatfini tanımazdı şimdi herkes xioami fp moruQ diye geziniyor.
Xioami note.senin önerdiğin samsung note ise güzel samsungun en iyi telefonu serisidir. ama fiyatı bütçeyle uymuyor.
tamam da bana niye laf attın onu anlamadım kardeşim?Xioami note.
Laf atmadım ya kendi kendime söylendim.tamam da bana niye laf attın onu anlamadım kardeşim?
A50 daha güçlü.A70 aldım memnun değilim oyunlarda falan kasıyor ben de anlamadım.
Arkadaşlarım a50 falan kullanıyo gram kasmıyo bende kasıyor.
Iphone'den şaşmamak gerek.
İphone çok pahalı. Huawei ve Xiaomi gözümde en iyi 2 tel markası F/P bakımından.A70 aldım memnun değilim oyunlarda falan kasıyor ben de anlamadım.
Arkadaşlarım a50 falan kullanıyo gram kasmıyo bende kasıyor.
Iphone'den şaşmamak gerek.