Neler Yeni

Yardım Samsung Galaxy A35 Çok Isınıyor Mu?

cornlov

80+ Bronze
Kuzenimde a34 var kamerası rezalet hiç beğenemiyorum resmen çamur ediyor bence kamera olarak ikiside benzer kameralar onun dışında ısınma sorunu olabilir ama çok duymadım bence bütceni arttırıp farklı cihazlara yönel
İnternette baktığımda benim içime sindi.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Samsung galaxy A35 256gb modeli
14,400 liraya almaya karar verdim..

Ancak internette çok yoğun ısınma sorunlarını yazanları gördüm. (Örneğin, Telefon boşta 49-52 derece) Bunları görünce kafam karıştı.

Düşünceniz nedir? Özellikle bu telefonu kullananların fikirlerine ihtiyacım var.
A35e o parayı verme. Ben a72 madem o kadar yüksek paraya çıktın bence şunu al
Samsung Galaxy S21 FE 5G 2.Nesil Akıllı Cep Telefonu, 8 GB RAM, 128 GB Hafıza, Snapdragon 888 İşlemcili, Koyu Gri (Samsung Türkiye Garantili) https://amzn.eu/d/4Xca0xV

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Bütçem yok. 15,5 adaptorle birlikte denk gelecek
Biraz bütçe yükseltirsin diye söylemiştim sorun değil yinede seçtiğin telefon seni üzmez. Bende a72 kullanıyorum özellik olarak hemen hemen aynılar bir sorun yaşamazsın güvenerek alabilirsin a35i
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçem yok. 15,5 adaptorle birlikte denk gelecek
Ayrıca ısınma olarakta benim telefonum genel olarak hiç ısınmıyor ama telefondan hiç oyun oynamıyorum. Sadece yaz aylarında hava aşırı sıcak iken şarja taktığımda birkaç kez ısındı oda hava ile alakalı

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Samsung galaxy A35 256gb modeli
14,400 liraya almaya karar verdim..

Ancak internette çok yoğun ısınma sorunlarını yazanları gördüm. (Örneğin, Telefon boşta 49-52 derece) Bunları görünce kafam karıştı.

Düşünceniz nedir? Özellikle bu telefonu kullananların fikirlerine ihtiyacım var.
A55 kullaniyorum. Telefon genelde ılık çalışıyor. Ağır oyun oynamasan ısınmıyor. Gayette iyi çalışıyor.

Top Bottom