Neler Yeni

SAMSUNG GALAXY A54 Çökme Sorunu

BIGGZ

80+ Bronze
Merhaba, Galaxy A54 telefonum bugün sabahtan beridir aniden durup dururken kapanmaya başladı. Bakın kapanma diyorum, telefon aniden kapanıyor ve şarj vs başka bir şey ile alaksız biçimde bir anda telefon kendini kapatıyor. Sarja bırakıp mutfağa gittim, döndüğümde telefonu kapalı buldum. Bunun çözümünü bilen var mı aranızda?

not: bugün 4 kere kapandı.

şahin doğan

80+ Platinum
Güncelleme ile alakalı değil gibi öyle bir bilgi vermemişsin ama bir ihtimal yazılım ile alakalı olabilir. Sıfırlamanı öneririm, çözülmezse eski bir sürüm kurmayı dene. Yine çözülmezse direkt garantiye gönder. Anakart, batarya veya sadece kablo bağlantı sorunu olabilir.

BIGGZ

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam son güncellemesi bundan tam 1 hafta önce ve eski sürüme döndürülemeyecek bir güncelleme almış, döndüremiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenli moda alıp yeniden başlattım az önce, bir daha olursa artık çözümü gerçekten de garantide arayacağım.

Sorun devam ediyor, var mı bir öneriniz

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
bu acik mi
Screenshot_20241210_085917_Device care.jpg

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Hocam son güncellemesi bundan tam 1 hafta önce ve eski sürüme döndürülemeyecek bir güncelleme almış, döndüremiyorum.

Güvenli moda alıp yeniden başlattım az önce, bir daha olursa artık çözümü gerçekten de garantide arayacağım.

Sorun devam ediyor, var mı bir öneriniz
Yazılımsal sıkıntı olabilir garantiye ver en iyisi.

BIGGZ

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonu sıfırladım, şu anlık düzeldi. teşekkürler

Top Bottom