Neler Yeni

Yardım Samsung galaxy a9 tablet kronik sorun

Wortex62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Batuhan Yalçın
Bütçe
5000
Samsung galaxy a9 tablet almayı düşünüyorum ama insanlar şarj ve ekranda donma tepki vermeme sorun yalıyolar bu sorunlar güncellemeyke gidiceği söyleniyor bu sorunu çoğu kişi yaşamış redmi pad se 8.7 mi almalıyım yoksa samsung galaxy a9 tablet i bu kronik sorunları geçme umuduylamı almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
Samsung galaxy a9 tablet almayı düşünüyorum ama insanlar şarj ve ekranda donma tepki vermeme sorun yalıyolar bu sorunlar güncellemeyke gidiceği söyleniyor bu sorunu çoğu kişi yaşamış redmi pad se 8.7 mi almalıyım yoksa samsung galaxy a9 tablet i bu kronik sorunları geçme umuduylamı almalıyım
hangisi daha iyi bilmiyorum ama redmi al eğer samsungdaki sorun geçerse satıp samsunga geçebilirsin

cornlov

80+ Bronze
Sorununa çözüm olur mu bilmiyorum ama,
geliştirici seçeneklerini aktif edip, animasyonları devredışı bırakmayı dene.
Eski redmi telefonumda klavye donup takılıyordu. Bu şekilde sorunu çözdüm.
Animasyonları kapatınca telefon çok hızlı çalışmaya başladı.

Wortex62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Batuhan Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorununa çözüm olur mu bilmiyorum ama,
geliştirici seçeneklerini aktif edip, animasyonları devredışı bırakmayı dene.
Eski redmi telefonumda klavye donup takılıyordu. Bu şekilde sorunu çözdüm.
Animasyonları kapatınca telefon çok hızlı çalışmaya başladı.
Daha almadım düşünüyorum araştırdğımda samsung galaxy a9 da büyük şarj olamama veya dokunmatik sorunları var bu sorunlar herkesin başına gelmemiş ama öoğu kişi yaşamış
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangisi daha iyi bilmiyorum ama redmi al eğer samsungdaki sorun geçerse satıp samsunga geçebilirsin
Köyde yaşıyorum satsam alcak insan yok redmi pad se 8.7 de g85 var samsung galaxy a9 da g99 var redmi pad se 8.7 alan fazla kişi yok yani ondada kronik sorun varmı tam bilmiyoruz

cornlov

80+ Bronze
Amazon satıcılı olarak bulursan almanı öneririm. Sorun olursa 30 gün içinde direk iade alıyorlar ürüne kendin zarar vermezsen tabi.

Ve şöyle düşün, şikayeti olan yazı yazıyor zaten. Şikayeti olmayan tek ürün bile bulamazsın. Teknoloji işi şans işi. Benim aldığım a35 için çok şikayet vardı. Telefon yanıyor yok şöyle böyle diye. 1 kere sorun yaşamadım mesela. Zaten kurumsal ve düzgün bi satıcıdan alırsan, sorun yaşama olasılığın daha düşük olur.

Wortex62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Batuhan Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon satıcılı olarak bulursan almanı öneririm. Sorun olursa 30 gün içinde direk iade alıyorlar ürüne kendin zarar vermezsen tabi.

Ve şöyle düşün, şikayeti olan yazı yazıyor zaten. Şikayeti olmayan tek ürün bile bulamazsın. Teknoloji işi şans işi. Benim aldığım a35 için çok şikayet vardı. Telefon yanıyor yok şöyle böyle diye. 1 kere sorun yaşamadım mesela. Zaten kurumsal ve düzgün bi satıcıdan alırsan, sorun yaşama olasılığın daha düşük

Ve şöyle düşün, şikayeti olan yazı yazıyor zaten. Şikayeti olmayan tek ürün bile bulamazsın. Teknoloji işi şans işi. Benim aldığım a35 için çok şikayet vardı. Telefon yanıyor yok şöyle böyle diye. 1 kere sorun yaşamadım mesela. Zaten kurumsal ve düzgün bi satıcıdan alırsan, sorun yaşama olasılığın daha düşük olur.
Teşekkür ederim

Top Bottom