Neler Yeni

samsung galaxy buds 2 aldım kulaktan düşüyor

zamzom

80+
Merhabalar
samsung galaxy buds 2 kulaklık aldım ve en büyük silikonu takmama rağmen mimik hareketlerinde bile düşüyor böyle düşmemesi için kafamı falan hiç hareket ettirmemem lazım sabit durmam lazımmış gibi bu kadar kötü olmasını beklemiyordum kulağa yapısır diye düşünmüştüm bunun için silikon tavsiyesi olan var mı?

emnfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin Faruk Eren
Doğru bir şekilde taktığınıza emin misiniz ?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Tüm silikonları denedin mi? çünkü silikonlar kulağına küçük geldiğinde kulaktan düşebildiği gibi büyük geldiğinde de kulaktan düşebilir, ki yavaş yavaş kayıp bir anda pat diye düşmesi kulağına büyük geldiğini işaret ediyor, hatta bir kulağın diğer kulağındakinden başka boyutta bir silikonla da rahat edebilir, tek tek test etmen gerekiyor, eğer hiçbiri rahat durmuyorsa, ayrıca satılan sana uyabilecek bir silikon seti alman gerekebilir.

rıza baba

80+ Bronze
düzgün takmamışsındır halbuki kulağa çok rahat oturan bir kulaklık kendim kullanıyorum. kulaklığın içindeki L ve R yazısına bakarak tak dik olması lazım.

kırmızışarapp

80+ Silver
yani direkt gelişi güzel bir şekilde bastırıyorum bir bakıyorum yavaş yavaş kaymaya başlıyor böyle bi anda pıt diye düşüyor
Bazı kulaklıkları normal taktıktan sonra hafif kulağında çevirmen gerekiyor. Taotronics 53 Pro'da öyle yapıyorum ben. Yoksa kayıp düşüyor.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Bende buds2 kullanıyorum kullandığım kulakta en iyi duran kulaklık doğru taktiginizdan emin olun sağ sola dikkat edin farklı silikon boyutlarını deneyin

Top Bottom