P passhugen 80+ Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Emre konakcı 17 Eylül 2024 #1 arkadaşlar kararsız kaldım sadece sporda müzik dinlemek için alıcam o kadar da pahalı bir şey olmasın istiyorum sesi güzel versin benim için yeterli.
arkadaşlar kararsız kaldım sadece sporda müzik dinlemek için alıcam o kadar da pahalı bir şey olmasın istiyorum sesi güzel versin benim için yeterli.
U USTUEM 80+ Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 496 Dahası Reaksiyon skoru 128 İsim Emir 17 Eylül 2024 #2 R50 yi bilmiyorum ama buds fe elime sabah ulasti test ettim vs vs sorun varsa sorabilirsin
Shourd 80+ Gold Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 5,634 17 Eylül 2024 #3 passhugen yazmış: arkadaşlar kararsız kaldım sadece sporda müzik dinlemek için alıcam o kadar da pahalı bir şey olmasın istiyorum sesi güzel versin benim için yeterli. Devamı için tıklayın... telefon samsungsa samsung olan daha iyi olur aralarıdnaki kalite farkını bilmiyorum ama kendi ekosisteminde olan markalar genel olarak dhaa iyi oluyor bana göre
passhugen yazmış: arkadaşlar kararsız kaldım sadece sporda müzik dinlemek için alıcam o kadar da pahalı bir şey olmasın istiyorum sesi güzel versin benim için yeterli. Devamı için tıklayın... telefon samsungsa samsung olan daha iyi olur aralarıdnaki kalite farkını bilmiyorum ama kendi ekosisteminde olan markalar genel olarak dhaa iyi oluyor bana göre