Neler Yeni

Öneri Samsung Galaxy Buds3 vs Anker Soundcore Liberty 4 Pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf TİLLİ
Bütçe
4000
Merhabalar,

Bluetooth kulaklık alacağım.Samsung Galaxy Buds3 ve Anker Soundcore Liberty 4 Pro arasında kaldım. Benim için müzik dinleme ve bass lar daha önemli, direkt Ankeri çekerdim ama telefonum Samsung Galaxy S23 olduğu için arada kaldım. Diğer taraftan Ankerin piyasa fiyatı 7k civari görünüyor. Böyle ucuz olmuşken acaba mı diyorum.Sizce hangisi? Fikir veren olursa teşekkürler.

Telefonum: Samsung Galaxy S23

Ürün Linkleri:
Buds3 : https://app.hb.biz/b6Ka2EPbLC4h

Anker 4 Pro : https://app.hb.biz/6DpeRFzVvB36

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
Anker liberty 3 pro kullanıyorum. 4 ile 3 arasında tizlerde dengeleme yapılmış. 3 de tizler fazlaydı. 4 olanda bas ve tiz oranı dengelenmiş. Basslarda da ufak artış var. Ama Buds3'ü deneyimlemedim. Temiz ve net ses için her zaman anker öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf TİLLİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anker liberty 3 pro kullanıyorum. 4 ile 3 arasında tizlerde dengeleme yapılmış. 3 de tizler fazlaydı. 4 olanda bas ve tiz oranı dengelenmiş. Basslarda da ufak artış var. Ama Buds3'ü deneyimlemedim. Temiz ve net ses için her zaman anker öneririm.
Aynen ses konusunda anker önde ama samsung ekosistem çok farkettirir mi? Kafadaki soru o

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
Aynen ses konusunda anker önde ama samsung ekosistem çok farkettirir mi? Kafadaki soru o
Çıkan seste farklılık yok. İstersen xiaomi de kullan istersen iphone'da. Ama bazı özelliklerini kullanamıyorduk diye hatırlıyorum(samsung). Dediğim gibi samsung kulaklık deneyimlemedim. Bir kere kuzenlerde Buds'ın ya ilk çıkan serisi yada buds 2 olması lazım. Ses kalitesi vasat idi. Yalan yok bayağı vasat. Dağlar kadar fark vardı doğal olarak. Bunda nasıl bir performans verir bilmiyorum. Anker al farklılık olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf TİLLİ
Çıkan seste farklılık yok. İstersen xiaomi de kullan istersen iphone'da. Ama bazı özelliklerini kullanamıyorduk diye hatırlıyorum(samsung). Dediğim gibi samsung kulaklık deneyimlemedim. Bir kere kuzenlerde Buds'ın ya ilk çıkan serisi yada buds 2 olması lazım. Ses kalitesi vasat idi. Yalan yok bayağı vasat. Dağlar kadar fark vardı doğal olarak. Bunda nasıl bir performans verir bilmiyorum. Anker al farklılık olsun.
Silikon çok rahatsız ediyor mu yoksa tolerans edilebilir mi? Silikonlu deneyimlemistim ama kaliteli kulaklık degildi ama bunun kalitesi daha iyidir, yağlanma falan çok yapiyor mu?

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
Silikon çok rahatsız ediyor mu yoksa tolerans edilebilir mi? Silikonlu deneyimlemistim ama kaliteli kulaklık degildi ama bunun kalitesi daha iyidir, yağlanma falan çok yapiyor mu?
yağlanma vücuda bağlı bir şey olduğu için buna bir şey diyemem. haftada 1 veya ayda 1 temizlemeyle bir şey kalmaz. Silikonları rahatsız etmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf TİLLİ
yağlanma vücuda bağlı bir şey olduğu için buna bir şey diyemem. haftada 1 veya ayda 1 temizlemeyle bir şey kalmaz. Silikonları rahatsız etmiyor.
Eyvallah. Samsung Galaxy Buds 3 kullanan varsa samsung telefonla birlikte, ek özellikleri çok farkettiriuor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,680
Üyeler
162,716
Son üye
ibrahimakyol
Top Bottom