Bu fiyattan aşağı yok piyasada ama12 bin etmez
İsteğinize göre s20fe veya a73 5g alabilirsiniz.Merhaba
Samsung Galaxy S20 Fe 128 - 11999 TL Alınır mı?
Samsung Marka istiyoruz sadece.
S20 FE 1000 lira daha uygun gibi piyasada o zaman S20 FE alınır. Teşekkürlerİsteğinize göre s20fe veya a73 5g alabilirsiniz.
Bu da alınır aslında nakit olsa. Ama ben VATANDAN YAPI KREDİ kampanyası ile almayı düşünüyorum. Faizsiz olayı varmış 10 ay vade12.100 TL'ye 256 Var.
Ön kamerası hariç güzel cihaz.
Resmi samsung mağazası yazmışlar jkasdjfjas cok komik12.100 TL'ye 256 Var.
Ön kamerası hariç güzel cihaz.
AlınırS20 FE 1000 lira daha uygun gibi piyasada o zaman S20 FE alınır. Teşekkürler
vatandan alacağıma buradan alırım satıcı farketmez 30 gün koşulsuz iade var satıcı önemli değilResmi samsung mağazası yazmışlar jkasdjfjas cok komik
İşletme Adı: DRK AKSESUAR VE İLETİŞİM HIZMETLERİ AŞ
İşletme Türü: Özel işletme
MERSIS Numarası (Turkish Sellers) / Trade Registration Number (International Sellers): 52628-5
Vergi Kimlik Numarası: 3130626361
Telefon Numarası: 444 77 11
İşletme Adresi:
CUMHURIYET MAH GURPINAR YOLU CAD.
KAYA MILENYUM IS MERK CARSI 5 A 161
İSTANBUL
34500
TR
DRK Elektronik & Aksesuar - Şikayetvar
DRK Elektronik & Aksesuar şikayet, iletişim, DRK Elektronik & Aksesuar yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! DRK Elektronik & Akses...www.sikayetvar.com
Ama ortada o fiyata veya altına başka alınabilecek bir telefon yok ne yazık ki. Bence de alınmaz ama lazımsa mecbur. Kullanıyorum ben baya memnunum12 bin etmez
Android 14 gelmeyecek açıklaması yapıldı mı ? Bence gelebilir bir ihtimal.Hocam Ekim 2021'den beri kullanıyorum. Snapdragon işlemcili 128GB/6GB RAM versiyonu var bende.
Öncelikle bu bütçede alabileceğin en iyi cihaz bu. A73, A53 gibi fiyat olarak yakın cihazların içinden her yönden geçiyor. İphone tarafında 11 ile denk, hatta birkaç özelliği 11'den iyi.
Bu cihazın üç eksik yanı 4500MAH batarya 120HZ ekranla 1 günü çıkaramayabiliyor + Ön kamerası fena değil ancak bu cihaza yakışır bir kamera değil, daha çok A52 kamerası gibi ve gece çekimi kötü + cihaz eskidi ve güncelleme desteği bitti. Geçen ay sonu Android 13'ü aldı ve bu son güncellemesi idi. Bundan sonra sadece güvenlik paketi gelecek. Güncellik takıntın yoksa ve tiktokçular gibi hayatını ön kamera açık geçirmiyorsan cihaz okey yani.
Bütçe varsa 8GB RAM/256GB modelini al, hafıza kartı ile uğraşma. Ben alırken 600TL fark vardı ve bütçeyi denkleştiremediğim için alamadım . Yanında kendi orijinal 25W adaptörünü de almanı tavsiye ederim kutudan çıkan 15W ile 100 dakikaya yakın bir sürede şarj olurken 25W adaptörle tam 60 dakikada fulleniyor.
S serileri 3 ana güncelleme alıyor her zaman ve bu cihaz Android 10 ile çıktı. 14'ü alacağını sanmıyorum ve bence almasın da. Android'de fazla güncelleme her cihazı heba ediyor, Performans düşürüyor.Ama ortada o fiyata veya altına başka alınabilecek bir telefon yok ne yazık ki. Bence de alınmaz ama lazımsa mecbur. Kullanıyorum ben baya memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android 14 gelmeyecek açıklaması yapıldı mı ? Bence gelebilir bir ihtimal.