Sıfırını alamam o kadar bütçe yokExynos'lu versiyonunu önermiyorum fakat snapdragon işlemcili versiyonu çıktı. Alacaksanız kesinlikle onu alın. Fiyat olarak ta Exynos'lu versiyon ile aşağı yukarı aynı zaten.
Bir kaç ay oldu geleli. 2.El'e düşmüştür.Sıfırını alamam o kadar bütçe yok
Piyasada satanlar hiç yazmamış hangisi olduğunuBir kaç ay oldu geleli. 2.El'e düşmüştür.
Düşmese dahi 1-2 ay'a düşer.
Snapdragonlu modellerin kodu: SM-G780G
Biraz uğraşacaksınız o zaman. Herkese yazacaksınız ''Telefonun SM kodu nedir'' Veya ''İşlemcisi nedir?'' diye. Ne diyeyim...Piyasada satanlar hiç yazmamış hangisi olduğunu
ben sen üzülme diye yazdım agam eğer illa alıcaksan snapdragon çhipli olanı al yoksa başın ağrır benim gibiKimisi ise ısınmıyor diyor garip ya
Kafam karıştı iyiceben sen üzülme diye yazdım agam eğer illa alıcaksan snapdragon çhipli olanı al yoksa başın ağrır benim gibi
Hocam bu fiyat seviyelerinde demişsiniz de bütçe yazmayı unutmuşsunuz herhalde .Dostlar selam. Bu fiyat seviyelerinde 0, ikinci el telefon bakıyorum. Galaxy S20 FE güzel bir cihazmış gibi görünüyor fakat Exynos 990 yongasının sıcaklık ve batarya tarafında sorunlu olduğu söyleniyor. Aramızda kullanan var mı? Deneyimleri nasıl?
Modelin fiyat seviyesi belli işte düz mantıkHocam bu fiyat seviyelerinde demişsiniz de bütçe yazmayı unutmuşsunuz herhalde .
A72ye de bakabilirsiniz. Ya da fazla para vermek istemezseniz a52 de olabilir. S20 fe arkadaşların da dediği gibi snapdragon olsa önerirdik .Modelin fiyat seviyesi belli işte düz mantık
A72A72ye de bakabilirsiniz. Ya da fazla para vermek istemezseniz a52 de olabilir. S20 fe arkadaşların da dediği gibi snapdragon olsa önerirdik .
@BaşaramadıkAbi hocam sizce hangisi?