sayın moderasyon ekibi, bana direkt spam puani vermesini biliyorsunuz. bu arkadaşa da verdiniz mi puan? ben sıcak fırsatlar konusunu takip ediyorum bu konuyu görmek zorunda mıyım? forum kurallarını bilmeyen adama sıkıntı yok da benim yorumum mu battı? eğer bu şekilde düşünüyorsaniz kapatın hesabımı. adaletiniz sizin olsunadam sıcak fırsatlara indirim ürün paylaşımı yapmamış onda sorun yok benim yazdığım cevap mi spam oluyor?
Bu fiyatın düşeceğini sanmam.S21 üretimi için eskidi ve arkadan S23 serisi geliyor bence normal stok bitimi fiyat fırlaması bu
Arada bi normal fiyatına iner çıkar
dalga geçerim tabi Samsung galaxy s21 fiyatının neden arttığını sıcak firsat konusunda paylaşmak da bir o kadar dalga konusu kardeşim.Ne bileyim ben yandex miyim nedir? dalga geçer gibi.
Arkadaşlm ağlıcaksan bu kadar konuşma tarzına dikkat edeceksin adam isterse ekran kartı kısmına açar seni ne ilgilendiriyor ? Buranın modaretörü var sana düşmezdalga geçerim tabi Samsung galaxy s21 fiyatının neden arttığını sıcak firsat konusunda paylaşmak da bir o kadar dalga konusu kardeşim.
sana kemik atan olmadi. benim sorunum spam puani niye veriyor? adam farklı bir yere konu acarsa bende öyle cevap veririm. argo konusmadim bir şey yapmadım.?Arkadaşlm ağlıcaksan bu kadar konuşma tarzına dikkat edeceksin adam isterse ekran kartı kısmına açar seni ne ilgilendiriyor ? Buranın modaretörü var sana düşmez
Kendi kendine değişik değişik şeyler yazarsk adamın konusunun içine ettin biridi lütfen bu arkadaşla ilgilenebilirde çok sevinirim forum sayfası burası senin gibilerin boş yapma yeri değilsana kemik atan olmadi. benim sorunum spam puani niye veriyor? adam farklı bir yere konu acarsa bende öyle cevap veririm. argo konusmadim bir şey yapmadım.?
ilgilensinler kapatcam zaten hesabı fazla uzatmayın işinize bakınKendi kendine değişik değişik şeyler yazarsk adamın konusunun içine ettin biridi lütfen bu arkadaşla ilgilenebilirde çok sevinirim forum sayfası burası senin gibilerin boş yapma yeri değil
Konunun içinden geçtin ya yeni yazacak olan varsa bile senin yüzünden yazmayacak.ilgilensinler kapatcam zaten hesabı fazla uzatmayın işinize bakın
Sana konulara yazma zorunluluğun olduğunu kim söyledi? Rahatsız oluyorsan raporlar sonucuna bakarsın, burada abuk sabuk konuşmaya hakkın yok.ilgilensinler kapatcam zaten hesabı fazla uzatmayın işinize bakın