Neler Yeni

Samsung Galaxy S21 fiyatı neden bu kadar arttı?

mtheaven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Çivrilli
adam sıcak fırsatlara indirim ürün paylaşımı yapmamış onda sorun yok benim yazdığım cevap mi spam oluyor?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,733
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
S21 üretimi için eskidi ve arkadan S23 serisi geliyor bence normal stok bitimi fiyat fırlaması bu
Arada bi normal fiyatına iner çıkar

mtheaven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Çivrilli
adam sıcak fırsatlara indirim ürün paylaşımı yapmamış onda sorun yok benim yazdığım cevap mi spam oluyor?
sayın moderasyon ekibi, bana direkt spam puani vermesini biliyorsunuz. bu arkadaşa da verdiniz mi puan? ben sıcak fırsatlar konusunu takip ediyorum bu konuyu görmek zorunda mıyım? forum kurallarını bilmeyen adama sıkıntı yok da benim yorumum mu battı? eğer bu şekilde düşünüyorsaniz kapatın hesabımı. adaletiniz sizin olsun

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
dalga geçerim tabi Samsung galaxy s21 fiyatının neden arttığını sıcak firsat konusunda paylaşmak da bir o kadar dalga konusu kardeşim.
Arkadaşlm ağlıcaksan bu kadar konuşma tarzına dikkat edeceksin adam isterse ekran kartı kısmına açar seni ne ilgilendiriyor ? Buranın modaretörü var sana düşmez

mtheaven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Çivrilli
Arkadaşlm ağlıcaksan bu kadar konuşma tarzına dikkat edeceksin adam isterse ekran kartı kısmına açar seni ne ilgilendiriyor ? Buranın modaretörü var sana düşmez
sana kemik atan olmadi. benim sorunum spam puani niye veriyor? adam farklı bir yere konu acarsa bende öyle cevap veririm. argo konusmadim bir şey yapmadım.?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
sana kemik atan olmadi. benim sorunum spam puani niye veriyor? adam farklı bir yere konu acarsa bende öyle cevap veririm. argo konusmadim bir şey yapmadım.?
Kendi kendine değişik değişik şeyler yazarsk adamın konusunun içine ettin biridi lütfen bu arkadaşla ilgilenebilirde çok sevinirim forum sayfası burası senin gibilerin boş yapma yeri değil

Eleman konunun içinden geçti ya tamam anladık uyarı puanı yedin. Technopat mı burası bak ban felan yemedin.

mtheaven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Çivrilli
Kendi kendine değişik değişik şeyler yazarsk adamın konusunun içine ettin biridi lütfen bu arkadaşla ilgilenebilirde çok sevinirim forum sayfası burası senin gibilerin boş yapma yeri değil
ilgilensinler kapatcam zaten hesabı fazla uzatmayın işinize bakın

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,499
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
ilgilensinler kapatcam zaten hesabı fazla uzatmayın işinize bakın
Sana konulara yazma zorunluluğun olduğunu kim söyledi? Rahatsız oluyorsan raporlar sonucuna bakarsın, burada abuk sabuk konuşmaya hakkın yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,032
Üyeler
165,920
Son üye
Utku Baran
Top Bottom