Neler Yeni

Samsung Galaxy S21 vs S20 FE (Snapdragon)

Cyber73

80+
Bütçe
10000
Dostlar önceliğim kamera performansı genelde sosyal medya kullanımı ve video izleme gibi temel işlerimi görebileceğim bir model arıyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ? Samsung serisinden başka hangi modelleri önerirsiniz ?

SadeceSeyf

80+ Gold
Konu başlığında ki modeli s20 fe batarya konusunda yerden yere vurdular diye biliyorum

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

SadeceSeyf

80+ Gold

kırmızışarapp

80+ Silver
Konu başlığında ki modeli s20 fe batarya konusunda yerden yere vurdular diye biliyorum
Pil performansı gayet iyi. İlk hafta kullanıcıya yönelik bir veri analizi yapıyor o yüzden hızlı bitiyor diye okudum bir yerde. Bende de 1 hafta geçtikten sonra normal seviyelere ulaştı süreler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sabah buna benzer bir konu açtım samsung Exynos işlemciden uzak durmaya karar verdim. S20 SE alacağım Snapdragon var diye.
Yakın bir tanıdığımda s20 vardı. Telefon birden anlamsızca bozuldu. Hiç açılamamaya başladı. Ben exynosa bağladım sorunu çünkü böyle amiral gemisinin yapacağı bir şey değil. En mantıklısı exynostan uzak durmak ve snapdragonlu modeli varsa onu almak.

Sabah buna benzer bir konu açtım samsung Exynos işlemciden uzak durmaya karar verdim. S20 SE alacağım Snapdragon var diye.
İncelemesini yapmıştım bakabilirsin.

Dostum samsung tr den alıcam diye 1k fazla verme bence. Samsung Türkiye'nin kendi sitesinde 8.5k

En ucuz fiyatını buldum. Amazon kendi satıyor, buradan alabilirsin eğer rengi sorun etmeyeceksen. İade işlemi yapmak istersen daha kolay halledersin hemde ertesi gün hızlıca geliyor.
https://www.amazon.com.tr/dp/B09JZTFQ58/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_868Q7JW0M36ETEKRFYGE

Son düzenleme:

Cyber73

80+
Pil performansı gayet iyi. İlk hafta kullanıcıya yönelik bir veri analizi yapıyor o yüzden hızlı bitiyor diye okudum bir yerde. Bende de 1 hafta geçtikten sonra normal seviyelere ulaştı süreler.

Yakın bir tanıdığımda s20 vardı. Telefon birden anlamsızca bozuldu. Hiç açılamamaya başladı. Ben exynosa bağladım sorunu çünkü böyle amiral gemisinin yapacağı bir şey değil. En mantıklısı exynostan uzak durmak ve snapdragonlu modeli varsa onu almak.

İncelemesini yapmıştım bakabilirsin.

Dostum samsung tr den alıcam diye 1k fazla verme bence. Samsung Türkiye'nin kendi sitesinde 8.5k

En ucuz fiyatını buldum. Amazon kendi satıyor, buradan alabilirsin eğer rengi sorun etmeyeceksen. İade işlemi yapmak istersen daha kolay halledersin hemde ertesi gün hızlıca geliyor.
https://www.amazon.com.tr/dp/B09JZTFQ58/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_868Q7JW0M36ETEKRFYGE
Hocam amazonda Ram 6GB olarak belirtilmiş 8GB olması gerekmiyor mu ?

kırmızışarapp

80+ Silver

kırmızışarapp

80+ Silver
12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
Hocam amazonda Ram 6GB olarak belirtilmiş 8GB olması gerekmiyor mu ?
Evet modele detaylıca baktım. Aynı model numaralı ürün samsung sitesinde 8/256gb bence açıklamasında sorun var amazonun çok sorun etmeyin.

S21 fe derim. 6.2 biraz küçük gibi geldi. s21 fe hem daha güncel kalacak.
Exynos çöp dostum

Top Bottom