Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy S23 Alana Odyssey G3 Gaming Monitor hediye

Senerr

80+ Bronze
dostum ne bu savunma ülkeyi böyle savunmazsınız kötü monitor anlayın artık
Bu bir cevap mı ? Aynı mesajı tekrar atmışsın sadece. Bir model birine ancak bu kadar batabilir. :D
Sana bir şey savunmaya çalışmıyorum, zaten anlatmaya çalışmaya değmezsin; modelin değil panelin kötü olduğunu anlatmaya çalışıyorum çünkü Samsung'un G serisi çok iyi ve pivot standları çok kullanışlı, sadece VA panellere sahip modelleri biraz zayıf ve geride kalmış. IPS panellere göre çok yavaşlar.
Özellikle inat etmeyi seven kişiler ile bu muhabbeti yapmaya bayılıyorum. Parti veya takım tutar gibi cevap veriyorsunuz çünkü. bkz.
ülkeyi böyle savunmazsınız
Yani bu mesajımdan ülkeyi savunduğumu veya savunmadığımı çıkarman kaçamaktan başka bir şey değil.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,887
İsim
ege erdem demirelli
Hocam bende g3 almayı düşünüyordum 60hz tn panel ve 2012 model bir monitörde geçeceğim. G3 almayayım mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bir cevap mı ? Aynı mesajı tekrar atmışsın sadece. Bir model birine ancak bu kadar batabilir. :D
Sana bir şey savunmaya çalışmıyorum, zaten anlatmaya çalışmaya değmezsin; modelin değil panelin kötü olduğunu anlatmaya çalışıyorum çünkü Samsung'un G serisi çok iyi ve pivot standları çok kullanışlı, sadece VA panellere sahip modelleri biraz zayıf ve geride kalmış. IPS panellere göre çok yavaşlar.
Özellikle inat etmeyi seven kişiler ile bu muhabbeti yapmaya bayılıyorum. Parti veya takım tutar gibi cevap veriyorsunuz çünkü.

dostum ne bu savunma ülkeyi böyle savunmazsınız kötü monitor anlayın artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
256gb için çok büyük zarar oluyor gereksiz.

Senerr

80+ Bronze
Hocam bende g3 almayı düşünüyordum 60hz tn panel ve 2012 model bir monitörde geçeceğim. G3 almayayım mi

Önermem yani alma ama aldıysanız iade ile uğraşmaya değmez fiyatı genelde uygun oluyor.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,887
İsim
ege erdem demirelli

Senerr

80+ Bronze
Samsung'un G serisinden G3'e fiyat olarak biraz yakın olan tek önerilen modeli G4 modeli. O da IPS panel diye, oda biraz daha pahalı ama tasarımı olsun standın kullanışlılığı joystick kontrolleri çok hoş G serisinin. Malzeme kalitesi idare eder ancak alınacak model değil IPS alternatifiniz varsa.

Ghostingsiz paneli sen alabileceğine inanıyor musun ? Bak ghostingsiz derken az ghosting değil, sıfır ghosting ki bu durum genelde OLED kadar hızlı panellerde bile zor. Ghosting piksellerin renkten renge veya yanıp sönme hızlarına göre ikiye ayrılırlar yani biz az ghostinge sahip panellere iyi derken yavaş olanlara kötü değil yavaş panele sahip deriz. Veya da kötü piksel tepki "response time" değerine sahip deriz ama monitör kötü demeyiz farkındaysanız. Monitörler artık öyle bir noktaya geldi ki değerlendirirken malzeme kalitesi, stand, ekran çözünürlüğü ve inch yani boyut şeklinde de değerlendirme içine almak panel kadar önemli oldu. Yani G3'ün paneli kötü diye kötü monitör demek absürt olur. Kısaca her ghostingli VA panel kötü yanlış bir söylemdir önemli olan miktarıdır. Halen 720p 60 hz monitörler kullanılmaktayken buna takılmak saçma olur. Gözü rahatsız olanlar almasın bu kadar basit çünkü bir o kadarda rahatsız olmadan hatta ghosting'in ne olduğunu bilmeden kullanan insanlarda oluyor (bana kalırsa G3'ün aşırı fazla ghosting seviyesini fark etmeyecek kullanıcı çok az ama overdrive ayarları bir nebze dengeliyor durumu).

Daha da uzatırdım ama gerek duymuyorum, istersen daha da çirkinleşebilirim siz devam ederseniz.
Dostum merhaba benim monitör renkleri biraz soluk gösteriyor. Ama gözümü hic ağrıtımıyor. Va panel. Bir ara gigabyte gf24-2 almayı düşündüm. Sence o mu daha iyi yoksa bu mu?

Hocam gigabyte gf24-2 öneririm.

Senerr

80+ Bronze
Dostum merhaba benim monitör renkleri biraz soluk gösteriyor. Ama gözümü hic ağrıtımıyor. Va panel. Bir ara gigabyte gf24-2 almayı düşündüm. Sence o mu daha iyi yoksa bu mu?

Hocam gigabyte gf24-2 öneririm.
G24F2 tabii ki.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Evren AYDIN
Aynı zamanda şuan watch saat hediye var.

Screenshot_20240210-224353.jpg

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
Ya bu hediye olaylarını git gide iyice saçmalıyorlar. Telefon ile monitör ne alaka hadi kulaklık hediye dersin kılıf dersin de ne alakasız bir ürün. Koltuk takımları da öyle adam 70 bin tl koltuk alana airfryer hediyemiz diyor koltuğun üstünde patates kızartması mı yapcam onun yerine kırlent filan hediye edin s23fe ederi 18-19k ise şu boş hediyelerle iyice fiyatını yükseltiyorlar.

Senerr

80+ Bronze
Ya bu hediye olaylarını git gide iyice saçmalıyorlar. Telefon ile monitör ne alaka hadi kulaklık hediye dersin kılıf dersin de ne alakasız bir ürün. Koltuk takımları da öyle adam 70 bin TL koltuk alana airfryer hediyemiz diyor koltuğun üstünde patates kızartması mı yapcam onun yerine kırlent filan hediye edin s23fe ederi 18-19k ise şu boş hediyelerle iyice fiyatını yükseltiyorlar.
Her şeyi geçtim VA panel antileri de çok. Paneli kötü diye monitöre kötü diyenleri anlıyorum ama ihtiyaç ürünü olduğu için (sonuçta monitörsüz pc çalışsa da bir şey yapamazsınız) kötülemek saçma geliyor bu monitörleri önermek zorunda değiliz ama komik bir şekilde eleştirmek ve eleştiriyi abartmak saçmalık çünkü G3'ü bütçesi ve durumu olmayanlar alıyor genelde. Klasik VA panel ve Pivot'a sahip bir monitör ve ghosting canavarı ama G serisinin malzeme kalitesi fiyat bandındaki çoğu monitörden daha iyidir.
Teknik olarak daha güzel monitörler G3'ün fiyatından daha yüksek oluyorlar. Ha pahalıyla alana geçmiş olsun fiyatı 3K üzerini hak etmiyor. Telefonun yanına da dediğiniz gibi çok alakasız bir hediye olmuş. Konuya da telefon ile alakası olmamasına rağmen G3'ün adını duydukları için gelen bir kaç kişi olmuş onları görmüyorum sanmasınlar.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem Çiçek
Aynı anda hem telefon hem saat hem monitör alınıyor bence güzel kampanya :)

Ekler

• 111.png
    111.png
    54.8 KB · Hit: 47
Top Bottom