İgito
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 696
a serisiyle karıştırıyorlar heralde anlamadim bendes24 fe nin malzeme kalitesine baktın mı? Yoksa sallıyormusun?

a serisiyle karıştırıyorlar heralde anlamadim bendes24 fe nin malzeme kalitesine baktın mı? Yoksa sallıyormusun?
a serisiyle karıştırıyorlar heralde anlamadim bende
Aynen kardeşima serisiyle karıştırıyorlar heralde anlamadim bende![]()
Bekleyip görecez kardeş.biraz uğraş sonucu sipariş verebildim iptal olmaz değil mi ?
Baktım. Öğrencimde var. Kendim de s23 var. Fe lerin malzeme kalitesi düşük. Bu bir sır değil. Hele s23 feye bakarsan daha iyi anlarsın.s24 fe nin malzeme kalitesine baktın mı? Yoksa sallıyormusun?
Tartışmaya gerek yok 20 30 fazla veremem.Baktım. Öğrencimde var. Kendim de s23 var. Fe lerin malzeme kalitesi düşük. Bu bir sır değil. Hele s23 feye bakarsan daha iyi anlarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz bakınca anlamıyorsanız sizin sorununuz.
S24 fe güzel telefon alınır. Ama s23 fe ye para vermem. Kötü. Özellikle ekranı.Tartışmaya gerek yok 20 30 fazla veremem.))))
Kardeş bu telefonu takip ediyordum. 27500 de iken almadım etmez. Ama 23.299 görünce 100 tl kuponu da yapıştırdım geçtim. 23.199 bak bu fiyat bence çok iyi.S24 fe güzel telefon alınır. Ama s23 fe ye para vermem. Kötü. Özellikle ekranı.
Gayet iyi ben zaten alınmaz demedim hiç.Kardeş bu telefonu takip ediyordum. 27500 de iken almadım etmez. Ama 23.299 görünce 100 tl kuponu da yapıştırdım geçtim. 23.199 bak bu fiyat bence çok iyi.
sağol kardeşim iyisi senin olsun.Gayet iyi ben zaten alınmaz demedim hiç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun
Kardeş benim ki şuan itibari ile kargoda.biraz uğraş sonucu sipariş verebildim iptal olmaz değil mi ?
Kardeş benim ki şuan itibari ile kargoda.