xenk2626
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,118
hocam ya 24 eylülde çıkan cihaza gelmedi 21 şubatta çıkana geldi vallahi çok saçmacidden mi gelir ya samsung söz verdi o kadar 7 yıl diye
hocam ya 24 eylülde çıkan cihaza gelmedi 21 şubatta çıkana geldi vallahi çok saçmacidden mi gelir ya samsung söz verdi o kadar 7 yıl diye
Dostum daha nasıl bir kanıt bekliyorsun acaba?
7 yıl güncelleme, 7 yıl güvenlik güncelleme garantisiDostum daha nasıl bir kanıt bekliyorsun acaba?
Garantisini veriyor tamam ben güncelleme gelmeyecek mi diyorum? Güncellemeyi optimize edip yayınlamayı beceremiyorlar daha. Kasım ayında çıkan telefona bir büyük ana güncelleme hazırlamayı bile beceremiyorlar daha 7 yılda işleri çok zor...7 yıl güncelleme, 7 yıl güvenlik güncelleme garantisi
bütçen neiphone 13 yerine hangi samsung teleonu almalıyım
3 yılı nereden buldun merak ettim.Dostlar bu cihaz 7 yıl güncelleme alsada 3 yıl sonra falan uygulama ve android güncellemeleri ile birlikte tam randıman alamayabilirsiniz, 8 gb ram uzun süre götürmeyebilir, güncelleme olayını çok kasmaya gerek yok bence, birde Samsung bu cihaza yapacağı güncellemeleri sürümcemeye sokuyor gibi, uygun fiyata veriyor diyemi yapıyor anlamadım
40 bin maxbütçen ne
Ortalama söylüyorum, sana 4 olsun, ama bu cihazın yedi yıl güncelleme alacak olması amiral gemileriyle aynı etkiyi oluşturmaz. Bu arada telefon kötü demiyorum, bu fiyatlarda rakibi yok, fanboysan kızma yani3 yılı nereden buldun merak ettim.
4'e nasıl ulaştın peki? ortalamayı nasıl belirliyorsun?Ortalama söylüyorum, sana 4 olsun, ama bu cihazın yedi yıl güncelleme alacak olması amiral gemileriyle aynı etkiyi oluşturmaz. Bu arada telefon kötü demiyorum, bu fiyatlarda rakibi yok, fanboysan kızma yani