aynı saatte bittiSömürmüşler bitirmişler :/
hangi telefon kullanıyorsunuz şuanHerkesin beklentileri farklı tabi ama bu ekran kasa oranı ile bu cihazı asla tercih etmezdim.
hocam nasıl bir kullanımınız var ve ne kadar gidiyor batarya ?Ben şubatta hbden 128gb babama aldım martta 256lık samsungtan kendime aldım. Benim kullandığım cihazda şarj çabuk tükeniyor. 1 ay geçtiği için iade edemiyorum ama değişim talebi oluşturabilir miyiz
hocam kullanımına göre biraz fazla tüketiyor gibi ama batarya konusunda çok şikayetçi görmemiştim. Telefona özel bir durum olduğuna emin isen, garantiye verebilirsin, bir sorun var ise 6 ay içinde sıfır ile değiştirme hakkın var diye biliyorumHocam kullanım olarak en çok şarj tüketen bu ve donanımhaber sekmeleri. 2 sekme var saatte bir kontrol ediyorum. Onun dışında bende yüklü uygulamaları kullanmıyorum bile toplasanız 10 uygulama var. Rutin olarak ayar çekilebilir, seçtiğim programlar açılınca konum çalışıyor programı kapatınca konum da kapalı oluyor. Şarj yemesin diye ayar da çektim ama sabah 9da şarjdan aldığım telefon akşam 8de yüzde 20 oluyor.
S23 ULTRAhangi telefon kullanıyorsunuz şuan
kullandiginiz telefonun ekrani edge o yuzden cok goze batar s24feS23 ULTRA
s24 fe nin malzeme kalitesine baktın mı? Yoksa sallıyormusun?Fe'lerin malzeme kalitesi düz modellere göre dandik oluyor.