❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S24 FE - 23.299 TL - Tekrar Stokta!

Herkesin beklentileri farklı tabi ama bu ekran kasa oranı ile bu cihazı asla tercih etmezdim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-12 134153.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-12 134153.webp
    33.4 KB · Hit: 108
Sanki bu bütçede diğer firmalar SD elite satıyor gibi konuşmuş millet
23 fe rezaletti ama 24fe yurtiçi çok ucuz olduğu için tercih edilebilir kötü değil Samsung yerel fiyatlandırma çektigi için çıktığından beri ucuz cihaz yanında ekstralar ile kendi sitesinde 23 e verdiği bile oldu
Avrupa fiyatı 430 440 Euro falandı

Ben şubatta hbden 128gb babama aldım martta 256lık samsungtan kendime aldım. Benim kullandığım cihazda şarj çabuk tükeniyor. 1 ay geçtiği için iade edemiyorum ama değişim talebi oluşturabilir miyiz

Ben şubatta hbden 128gb babama aldım martta 256lık samsungtan kendime aldım. Benim kullandığım cihazda şarj çabuk tükeniyor. 1 ay geçtiği için iade edemiyorum ama değişim talebi oluşturabilir miyiz
hocam nasıl bir kullanımınız var ve ne kadar gidiyor batarya ?

Hocam kullanım olarak en çok şarj tüketen bu ve donanımhaber sekmeleri. 2 sekme var saatte bir kontrol ediyorum. Onun dışında bende yüklü uygulamaları kullanmıyorum bile toplasanız 10 uygulama var. Rutin olarak ayar çekilebilir, seçtiğim programlar açılınca konum çalışıyor programı kapatınca konum da kapalı oluyor. Şarj yemesin diye ayar da çektim ama sabah 9da şarjdan aldığım telefon akşam 8de yüzde 20 oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternette 256lık cihazlarında şarj sorunu yaşayanlar var, okusaydım keşke. 4700 mah batarya, benim iPhone se 3.nesil cihazla zorlasak aynı performansı veriyor bana. Peder beyin telefon güzel onda sorun yok. Gece 96 olmuştu onun şarjı, sabah baktım 91e düşmüş. Aynı şeyi ben 100de çıkardım uyanmadan, sabah baktım 82. Sorunlu bir cihaz benimki sanırım.

Hocam kullanım olarak en çok şarj tüketen bu ve donanımhaber sekmeleri. 2 sekme var saatte bir kontrol ediyorum. Onun dışında bende yüklü uygulamaları kullanmıyorum bile toplasanız 10 uygulama var. Rutin olarak ayar çekilebilir, seçtiğim programlar açılınca konum çalışıyor programı kapatınca konum da kapalı oluyor. Şarj yemesin diye ayar da çektim ama sabah 9da şarjdan aldığım telefon akşam 8de yüzde 20 oluyor.
hocam kullanımına göre biraz fazla tüketiyor gibi ama batarya konusunda çok şikayetçi görmemiştim. Telefona özel bir durum olduğuna emin isen, garantiye verebilirsin, bir sorun var ise 6 ay içinde sıfır ile değiştirme hakkın var diye biliyorum

Saat 10.30 civarı cihazı indirim kuponu kullanarak 23.199 a aldık . Ama o ara ekran çok gitti geldi fiyat resmen zıplıyordu.:)))))

Geri