Samsung Galaxy tab a9 plus oyunlarda çift dokunmama sorunu

Tebayo

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Merhaba bütçeme uygun olarak(Max 5k)bir tablet arıyordum ve Samsung Galaxy tab a9 plus modelini uygun gördüm.İnternette bir sürü videosunu izledim ve kafama yatmıştı ama aklıma bir şey takıldı.Her videonun altına bu tabletin oyunlarda çift dokunma desteğinin olmadığını ve pubg gibi oyunların düzgün oynanmadigini söylüyordu.Bu sebepten tabletten pişman olanlar çoktu.Bu sorunun bir çözümü var mı?Tableti hem ders hemde oyun amaçlı alacağım (pubg vs.).Bu sıkıntı bir şekilde gideriliyor mu yoksa başka tabletlere yönelmem mi lazım?

Bu sorun çözülmüyorsa bütçeme uygun bir tablet önerir misiniz?
Bütçe:5000

Merhaba bütçeme uygun olarak(Max 5k)bir tablet arıyordum ve Samsung Galaxy tab a9 plus modelini uygun gördüm.İnternette bir sürü videosunu izledim ve kafama yatmıştı ama aklıma bir şey takıldı.Her videonun altına bu tabletin oyunlarda çift dokunma desteğinin olmadığını ve PUBG gibi oyunların düzgün oynanmadigini söylüyordu.Bu sebepten tabletten pişman olanlar çoktu.Bu sorunun bir çözümü var mı?Tableti hem ders hemde oyun amaçlı alacağım (PUBG vs.).Bu sıkıntı bir şekilde gideriliyor mu yoksa başka tabletlere yönelmem mi lazım?

Bu sorun çözülmüyorsa bütçeme uygun bir tablet önerir misiniz?
Bütçe:5000
Sorun çözülüyor şöyleki Jack girişinin kullanılması lazım. Bir kulaklığın sadece Jack girişini kesip taktım belli olmuyor. Hem seside duyuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,477
Üyeler
174,378
Son üye
Bête Noire
Geri