Hopeless Fly
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Ege
- Bütçe
- 10000
Ders çalışmak için tablet arıyorum(laptop ağır ve abim de kullandığı için telefondan çalışmak zorunda kalıyorum).Telefon ekranı çok küçük geldiğinden dolayı tablet aramaya başladım.Çok kişi önerdi diye huwaei tabletlere baktım ama bu işlerden gram anlamıyorum.Oyun oynamicam,sadece ders çalışmalık ama uzun süre gitsin yani çabuk eskimesin.İncelemeleri izledim,huawei'nin kalemi diğer kalemlere göre kötüyken Samsung'un iyi.Yazılımsal şeyler olarak da samsung daha elverişli.Huawei alırsam klavyeli kap ücretsiz gelirken kalem 1k ödemem gerekiyor ama samsung alırsam kalem ücretsiz ama kabına ücret ödemem gerekiyor.Huawei 128 gb depolama 6gb ram iken Samsung'da ise 64 gb depolama,4 gb ram var.Hangisini almalıyım sizce:
Bu arada başka marka/model önerileriniz varsa söylerserseniz mutlu olurum ^^
HUAWEI MatePad 11-inch 2023 - HUAWEI Türkiye
HUAWEI MatePad 11 2023, 2.5K HUAWEI FullView Ekran ve 120 Hz yüksek yenileme hızı ile sürükleyici bir görüntü deneyimi sunar. HUAWEI M-Pencil (2. nesil) ve takılıp çıkarılabilir klavye ile tabletin kullanım rahatlığı artar. HUAWEI Notes, SuperHub ve Multi-Window gibi uygulamalar daha üretken...
consumer.huawei.com
Galaxy Tab S7 FE (Wi-Fi) | Samsung Türkiye
Galaxy Tab S7 FE (Wi-Fi) (SM-T733NZKATUR) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Tabletler ürünleri Samsung Türkiye'de.
shop.samsung.com
Bu arada başka marka/model önerileriniz varsa söylerserseniz mutlu olurum ^^Galaxy Tab S7 FE (Wi-Fi) | Samsung Türkiye
Galaxy Tab S7 FE (Wi-Fi) (SM-T733NZKATUR) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Tabletler ürünleri Samsung Türkiye'de.
shop.samsung.com