Neler Yeni

Samsung Galaxy Tab S7 Fe Wifi (9399 TL) almaya değer mi ?

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Ürünün linki burda ablama dersleri için almayı düşünüyoruzda vergi indiriminde yararlanabilir diye bunu bulduk sizce alınır mı yoksa bu fiyatlara daha iyisi var mıdır ?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,952
İsim
Emre siyah
huaewi al bence biraz eski bu

anvik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf yakar
Ürünün linki burda ablama dersleri için almayı düşünüyoruzda vergi indiriminde yararlanabilir diye bunu bulduk sizce alınır mı yoksa bu fiyatlara daha iyisi var mıdır ?
1 yıldır kullanıyorum tek sorunu son takılma ve ağır çalışması rami ve işlemcisi yetersiz bence ama sorun etmem diyorsan gündelik kullanımda güzel.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 yıldır kullanıyorum tek sorunu son takılma ve ağır çalışması rami ve işlemcisi yetersiz bence ama sorun etmem diyorsan gündelik kullanımda güzel.
Yok yok zannetmem sorun edeceğini zaten ders notları ve videolar için kullanıcak sorun edeceğini sanmam

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Arif Dağcı
bence kesinlikle alınır sen dedikten sonra bende bakmaya başladım vergisize giriyorsa bende düşünüyorum tek eksisi 4 gb ram olması olur harici gayet güzel 2 k ekran 45 w şarj vs

anvik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf yakar
bence kesinlikle alınır sen dedikten sonra bende bakmaya başladım vergisize giriyorsa bende düşünüyorum tek eksisi 4 gb ram olması olur harici gayet güzel 2 k ekran 45 w şarj vs
15w adaptör çıkıyor içerisinden ayrı olarak 45w alınması gerekiyor bu arada

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Ekran tft ama. Yani çok kaliteli değil, ayrıca inch başına düşen piksel sayısı 243 ppi. Yani çok düşük.

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Metehan Gelleci
Siz aldınız mı hocam ablam aldı elimize ulaştı 2 gündür kullanıyo ablam ve gayet memnun fiyat olarak vergi indirimine giriyor fatura ona göre kesiliyo zaten ama siz satıcıya diyin önceden durumu faturayı yollasın kesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom