Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Hocam huewei de google desteği olmadığı için maalesef ona pek yanaşmak istemiyoruzhuaewi al bence biraz eski bu
gboxla kullanabiliyorsunHocam huewei de google desteği olmadığı için maalesef ona pek yanaşmak istemiyoruz
1 yıldır kullanıyorum tek sorunu son takılma ve ağır çalışması rami ve işlemcisi yetersiz bence ama sorun etmem diyorsan gündelik kullanımda güzel.Ürünün linki burda ablama dersleri için almayı düşünüyoruzda vergi indiriminde yararlanabilir diye bunu bulduk sizce alınır mı yoksa bu fiyatlara daha iyisi var mıdır ?Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yok yok zannetmem sorun edeceğini zaten ders notları ve videolar için kullanıcak sorun edeceğini sanmam1 yıldır kullanıyorum tek sorunu son takılma ve ağır çalışması rami ve işlemcisi yetersiz bence ama sorun etmem diyorsan gündelik kullanımda güzel.
bence kesinlikle alınır sen dedikten sonra bende bakmaya başladım vergisize giriyorsa bende düşünüyorum tek eksisi 4 gb ram olması olur harici gayet güzel 2 k ekran 45 w şarj vsÜrünün linki burda ablama dersleri için almayı düşünüyoruzda vergi indiriminde yararlanabilir diye bunu bulduk sizce alınır mı yoksa bu fiyatlara daha iyisi var mıdır ?Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy Tab S7 Fe 64 Gb Siyah Wi-fi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
15w adaptör çıkıyor içerisinden ayrı olarak 45w alınması gerekiyor bu aradabence kesinlikle alınır sen dedikten sonra bende bakmaya başladım vergisize giriyorsa bende düşünüyorum tek eksisi 4 gb ram olması olur harici gayet güzel 2 k ekran 45 w şarj vs
Ekran tft ama. Yani çok kaliteli değil, ayrıca inch başına düşen piksel sayısı 243 ppi. Yani çok düşük.bence kesinlikle alınır sen dedikten sonra bende bakmaya başladım vergisize giriyorsa bende düşünüyorum tek eksisi 4 gb ram olması olur harici gayet güzel 2 k ekran 45 w şarj vs
Ekran tft ama görünüşü ve kalitesi güzel bence. Ppi normal ekran büyük olduğu için çoğu tabletin böyle.Ekran tft ama. Yani çok kaliteli değil, ayrıca inch başına düşen piksel sayısı 243 ppi. Yani çok düşük.
Siz aldınız mı hocam ablam aldı elimize ulaştı 2 gündür kullanıyo ablam ve gayet memnun fiyat olarak vergi indirimine giriyor fatura ona göre kesiliyo zaten ama siz satıcıya diyin önceden durumu faturayı yollasın kesinbence kesinlikle alınır sen dedikten sonra bende bakmaya başladım vergisize giriyorsa bende düşünüyorum tek eksisi 4 gb ram olması olur harici gayet güzel 2 k ekran 45 w şarj vs