Neler Yeni

Samsung galaxy tab s9 fe+ Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Celal Enes Ünlü
bugün tablet ararştırırken mediamarktın sitesinde gördüm ve fiyatı diğer sitelerden 1000 tl kadar daha ucuz. incelemelere bakayım dedim ama daha önce alan olmamış öyle görünüyor sitede. sizce üründe herhangi bir sıkıntı var mıdır? indirimli fiyat şeklinde de görünmüyor beni şüphelendirdi.

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
İsmail
2 hafta önce kız arkadaşımla vatandan aldık 13k civarıydı indirimdeydi gayet güzel çok büyük yanında kalemiyle geliyor. Ders film için kullanıyor gayet memnun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Celal Enes Ünlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 hafta önce kız arkadaşımla vatandan aldık 13k civarıydı indirimdeydi gayet güzel çok büyük yanında kalemiyle geliyor. Ders film için kullanıyor gayet memnun
hocam fe modelini mi aldınız yoksa fe+ mı? bir de rica etsem linkini atabilir misiniz

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
İsmail
hocam fe modelini mi aldınız yoksa fe+ mı? bir de rica etsem linkini atabilir misiniz
fe+ modelini aldık mağazadan aldık ama linkini atıyım 13k civarına almıştık 2 hafta önce

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Celal Enes Ünlü
fe+ modelini aldık mağazadan aldık ama linkini atıyım 13k civarına almıştık 2 hafta önce
3k fiyat artışı olmuş hangi mağazadan aldınız acaba fiyat aynıysa ben de almayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Celal Enes Ünlü
Bende onu bekliyorum 3 4 gün önce mediamarktta büyük indirime girmişti de hemen bitirdiler stoğu
aslında en başta matepad 11.5 s almayı düşünüyordum ama youtubedan atma gibi bazı sıkıntıları var diyorlar öyle bir sorun yoksa bence daha iyi bir fırsat

Top Bottom