Samsung Galaxy Tab S9 vs iPad A16 vs Samsung Galaxy Tab S10 FE

FatihKS

80+
Reaksiyon skoru
67
yksye hazırlanmak ve ardından üniversitede kullanmak için tablet alacağım kafamda bu üç model var s10 fe biraz ucuz kaçıyor ama sizce hangisi mantıklı olur hangisini almalıyım

ben de bu cihazları düşünüyorum tavsiyelere açığım ayrıca fiyat farkına değerse air m3 + pencil pro yu da düşünebilirim 27.5k

S10fe+ kafidir diye düşünüyorum bütçende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-tab-s10-fe.html 15.5k olmuş fiyatı iyi

düz fe imiş pardon.
hocam biraz daha koyup düz s9 modelini almak daha mantıklı geliyor mantıksız mı sence ekranın amoled olması falan çekiyor baya

bir de işlemci farkları var tabii

hocam biraz daha koyup düz s9 modelini almak daha mantıklı geliyor mantıksız mı sence ekranın amoled olması falan çekiyor baya

bir de işlemci farkları var tabii
honor magicpad2 yapmaya çalış o zaman hocam ekran iyi olsun diyorsanız

Merhaba daha geçen gün konu açtım bütçem 17k idi en fazla 20k, o sırada da tab s9 indirime girmişti 20.500tl ye aldım şuan çok memnunum ekran kalitesi mükemmel gücü baya iyi oyun vb oynamayacağım ama kuzenim indirdi pubg 120fps veriyormuş, fiyatı biraz fazla evet ama premium bir ürün almak istiyorsan s9 öneririm kesinlikle, diğer tabletlerde eminim iyidir anca uzun yıllar yüksek performans almak istiyorsan biraz güçlü bi ürün almaktta fayda var çünkü orta sagment ürünler bir süre sonra yavaşlamaya başlıyor.

honor magicpad2 yapmaya çalış o zaman hocam ekran iyi olsun diyorsanız
s9 un ekranıda 2x amoled başarılı baya diğerleri ips ve tft ekran siyah konusunda başarısız paneller.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,285
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri