Neler Yeni

Öneri Samsung galaxy tab s9 vs ipad air 5. Nesil

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
Merhaba daha önce de konu açmıştım tekrar fikir almak istedim sizce öğrenci indirimi ile tab s9 12/256 olan versiyon + lansmanı özel kampanyayla galaxy buds 2proyu toplam 19400 TL'ye almak mı yoksa öğrenci indirimi ile ipad airi 64gb versiyonu 2. Nesil kalem hediyesi ile 19500 TL'ye almak mı daha mantıklı çok kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim

omer1902

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ömer
telefonunuz ios mu android mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci olarak ipad önde gibi duruyor ama snapdragonda hiç üzmez ekran olarak samsung çok çok daha iyi 120hz ekran var hafıza olarak 64 bana az gelir muhtemelen ama siz oyun vs oynamayacaksınız ise alınabilir 256gb bi hayli önde kablosuz teknolojiler olarakta samsung önde wifi 6e bluetooth 5.3

Son düzenleme:

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonunuz ios mu android mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci olarak ipad önde gibi duruyor ama snapdragonda hiç üzmez ekran olarak samsung çok çok daha iyi 120hz ekran var hafıza olarak 64 bana az gelir muhtemelen ama siz oyun vs oynamayacaksınız ise alınabilir 256gb bi hayli önde kablosuz teknolojiler olarakta samsung önde wifi 6e bluetooth 5.3
Samsung telefonum var ama nedense sanki ipad çok uzun ömürlü olacak stabil olacak kullanımı daha kolay olacak daha memnun edecek samsung da önceki samsung tabletim gibi hemen performansı düşecek sorun çıkartacakmış gibi geliyor ikisinin de işlemcisi güçlü ama çok kararsızım çizim not ve ders çalışmak için kullanacağım samsung depolama ve kulaklıktan dolayı cazip geliyor apple de stabilizitesi için daha cazip geliyor bilmiyorum.

BabaVoss7

80+ Silver
Samsung telefonum var ama nedense sanki ipad çok uzun ömürlü olacak stabil olacak kullanımı daha kolay olacak daha memnun edecek samsung da önceki samsung tabletim gibi hemen performansı düşecek sorun çıkartacakmış gibi geliyor ikisinin de işlemcisi güçlü ama çok kararsızım çizim not ve ders çalışmak için kullanacağım samsung depolama ve kulaklıktan dolayı cazip geliyor apple de stabilizitesi için daha cazip geliyor bilmiyorum.
Kral huawei bile bir buçuk yıldır gram etkilenmedi eskimedi. Samsung tabletler bence dahada gider. İpad de iyidir ama bence gereksiz fiyat. S9 alırdım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,203
Üyeler
161,407
Son üye
türk.537
Top Bottom