Samsung gaming monitör G3 3889 TL

beko42

80+ Silver
Reaksiyon skoru
927

Ekler

• Screenshot_2025-08-01-12-47-43-271_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-08-01-12-47-43-271_com.android.chrome.webp
    103 KB · Hit: 132
Ghosting kralı bir monitör. Az farkla bunu alın:

Ghosting testini paylaşmanız çok iyi olmuş cihazı alan o ufolardan çıkan siyah şeylerinde oyunda çıkabileceğini bilerek alsın. Özellikle fps oyunlarında rahatsız eder.

Bir rivayete göre Samsung Odyssey G3 forumlarda bir zamanlar aktifliği sağlayan yegane unusurudur. 🤣

Son düzenleme:
Ben senin yazdığına kötü demedim. Pivot özelliği var ips 180hz fiyatı güzel geldi. Normalde bu fiyata 100hz pivotsuz ips monitörler var. Senin attigin ktcde de pivot yok.
Hocam o monitör VA ve pivot yani IPS değil. Pivot olmayan IPS.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu adam aşırı mal :D konuktan bahsediyorum araştırmadan almış doğal olarak ghosting var sorunda değil va panel normal ağlamış sonra
Recep abinin kabul etmesi hata mağdura mal demek hoş değil.

Samsung'un suçu yok. Adam araştırmadan monitör almış sonra ghosting çıkınca ağlamış. IPS VA farketmeden tüm monitörlerde profesyonel test cihazları ile yapılmış testlere bakmalısınız. "Aaa Samsung 180 Hz oyuncu monitörü yazıyor kalitelidir heralde" diyip monitör almayın.

Uygunsuz Dil
Hocam o monitör VA ve pivot yani IPS değil. Pivot olmayan IPS.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Recep abinin kabul etmesi hata mağdura mal demek hoş değil.
Nasıl mağdur oluyor onu anlamış değilim ürün özelliklerine uygun bir ürünün var ve normalde belki 2 katı fiyata alman gereken performansı ucuz üründe almıyorsun diye mağdur olmuyorsun mal oluyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho
Geri