❌İndirim Bitti! 8.999₺ Samsung Odyssey G5 32'' IPS 180 HZ 2K Pivot

Arkadaşlar bende aldım bu monitörü fakat sizlere bir şey sormam gerekiyor. Ben erazer laptopta almıştım şuan HDMI ile bağlafığımda monitörü çözünürlük seçme adımı boş ve kapalı oyun açınca 1080 de gösteriyor 2k ya alamıyorum var mı başına gelen ? 2k neden 180hz olmuyor bu arada Hz değeri de ayarlarda Max 120 oluyor

Arkadaşlar bende aldım bu monitörü fakat sizlere bir şey sormam gerekiyor. Ben erazer laptopta almıştım şuan HDMI ile bağlafığımda monitörü çözünürlük seçme adımı boş ve kapalı oyun açınca 1080 de gösteriyor 2k ya alamıyorum var mı başına gelen ? 2k neden 180hz olmuyor bu arada Hz değeri de ayarlarda Max 120 oluyor
Kanka HDMI kablosu max o kadar izin veriyor olabilir. Display Port kablosu ve laptopta girişi var mı? Ben Display Port ile 240 Hz alıyorum G65B modelinde.

ben direk dp ile takınca 180 i aldım sıkıntı olmadı

G65B biraz daha iyi. Onun fiyatı şu an daha pahalı olduğu için önerdim, bu model G65B dışında alınabilecek en iyi 32inç va panelli monitör şu an. Rtings de incelemesi de var bakmak istersen diye bırakıyorum.
Hocam mönitör önerisi konusunda bi yardımcı olur musun bana herkes seni söylüyor da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet fakat bu biterse başka modele geliyor alacaksan al şimdi
Öğrenci indirimi 18 eylülde bitmiyor mu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye