Neler Yeni

Samsung gaxy j4 plus vs iphone 6

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Samsung vs apple diyince son modeller gelebilir aklınıza ama daha alt modelleri kıyaslamak istiyorum.
Sasung galxy j4 plus (32)
İphone 6s/6s+/6+ (64)
Benim samsung galxy j4 plus var bu telefonu satıp iphone geçmek istiyorum sizce hangi telefonu alırsam daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
iPhone'lar daha geç yaşlanıyor, ikisi arasında iPhone sizi daha çok mutlu eder.
Şu an elime bir iPhone 5S geçti, hâlâ akıcı bir cihaz. Pil değişiminden ve temiz kurulumdan sonra şu anki giriş seviye Android'lerden bile daha iyi hale gelir.
6S almaya çalışın. iOS 15'i bile alacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
iPhone'lar daha geç yaşlanıyor, ikisi arasında iPhone sizi daha çok mutlu eder.
Şu an elime bir iPhone 5S geçti, hâlâ akıcı bir cihaz. Pil değişiminden ve temiz kurulumdan sonra şu anki giriş seviye Android'lerden bile daha iyi hale gelir.
6S almaya çalışın. iOS 15'i bile alacak.
kaptın en iyi cevabı xD

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanmıyorum ama eyvallah :)
Yok gerçekten işime yarayan bi cevap oldu teşekkür ederim , bide şunu merak ediyorum diyelim telefon güncelleme almayı bıraktı yeni çıkan uygulamaları inderemiyorum evet ama mesela insta gibi wp gibi uygulamaları kullanabilirim dimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Carl Johnson
Yok gerçekten işime yarayan bi cevap oldu teşekkür ederim , bide şunu merak ediyorum diyelim telefon güncelleme almayı bıraktı yeni çıkan uygulamaları inderemiyorum evet ama mesela insta gibi wp gibi uygulamaları kullanabilirim dimi
onların desteğinin kesilmesininin bence bi 5-6 senesi var

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
O tür aşırı çok kullanılan uygulamalar bir müddet daha destek vermeye devam ediyor. Ama nispeten az kullanılan uygulamalar genelde sorun çıkarmaya daha meyilli oluyor.

Mesela benim kullandığım uygulamalardan Outlook şu anda iPhone 5S'te çalışmıyor, çünkü iOS 13 ve üzerini gerektiriyor. 5S ise iOS 12'de kaldı.

Güncelleme desteği kesildikten sonra da eğer telefonunuzda yüklüyse mevcut iOS sürümünüz için olan son haliyle kullanmaya devam ediyorsunuz. Mesela Youtube'da eskisi gibi yorumlar en altta oluyor, bazı yeni özellikleri kullanamıyorsunuz.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onların desteğinin kesilmesininin bence bi 5-6 senesi var
O tür aşırı çok kullanılan uygulamalar bir müddet daha destek vermeye devam ediyor. Ama nispeten az kullanılan uygulamalar genelde sorun çıkarmaya daha meyilli oluyor.

Mesela benim kullandığım uygulamalardan Outlook şu anda iPhone 5S'te çalışmıyor, çünkü iOS 13 ve üzerini gerektiriyor. 5S ise iOS 12'de kaldı.

Güncelleme desteği kesildikten sonra da eğer telefonunuzda yüklüyse mevcut iOS sürümünüz için olan son haliyle kullanmaya devam ediyorsunuz. Mesela Youtube'da eskisi gibi yorumlar en altta oluyor, bazı yeni özellikleri kullanamıyorsunuz.
Cevaplarınız için teşekkür ederim

Top Bottom