samsung bu kuponları aylık veriyor. bazen hafta sonu da veriyor.canımız sağolsun be göremedik demekki nt
bu arada bildirim geldi diye gördüm de atıyım dedim neyse np
bundan iyi oldu haberimiz bu arada elbet kullanmışsındır bildiğin kadarıyla indirim nasıl oluyor peki?samsung bu kuponları aylık veriyor. bazen hafta sonu da veriyor.
genshin oynuyorum. sadece onda kullanıyorum. kullanmak için oyunu samsung galxy üzerinden indirmen lazım. yoksa kullanamazsın.bundan iyi oldu haberimiz bu arada elbet kullanmışsındır bildiğin kadarıyla indirim nasıl oluyor peki?
nerelerde kullanılabiliyor pubg mobile fln vardı.
Bende çıkmıyor yardımcı olur musunuz?Galaxy Store da Samsung günlük girişe özel kupon veriyor.
mobil oyunla fazla aram yokta COC olursa fln belki alırım.genshin oynuyorum. sadece onda kullanıyorum. kullanmak için oyunu samsung galxy üzerinden indirmen lazım. yoksa kullanamazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlayacağın galaxy store da olmayan oyunlarda kullanmıyorsun
Samsung galaxy store girip . Sag ustte hediye simgesine tikla . Orada etkinlikler görünürBende çıkmıyor yardımcı olur musunuz?
Yok reis maalesef 2 3 tane bilinen oyun var. Fortnite falan vardı bide önceden o da gitti. Coc olsa bende kupon kaçırmayacağımda iştemobil oyunla fazla aram yokta COC olursa fln belki alırım.
Girdiğimde sadece ürünler var klimadır telefondur gibi şeylergalaxy store girdiğin zaman kampanyalar bölümü var. oradan görmen lazım.
hocam membersa girmeyeceksin.galaxy store a giriceksinGirdiğimde sadece ürünler var klimadır telefondur gibi şeyler