Neler Yeni

Samsung M21 mi almalıyım Oppo A52 mi ?

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@Assistive evet realme 7 daha iyi o kadar para verebilirim ama android 11 e yükselebiliyor mu m21 yükselebiliyor olarak gözüküyor ama realmd 7 de göremedim ben pc oyuncusu olduğum için telefon çok önemli değil ama almışken uzun süre gitsin istiyorum kaç yıl gider sizce ve android 11 olmasa bile çok fark etmez değil mi ?

Android 11 alacak bir cihaz, şu an beta aşamasında. Almasa bile Android cihazlara iOS gibi uzun süreli güncelleme şart değildir. Android 10 ile Android 11 farkını hissetmezsiniz.

N3BULA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa

Android 11 alacak bir cihaz, şu an beta aşamasında. Almasa bile Android cihazlara iOS gibi uzun süreli güncelleme şart değildir. Android 10 ile Android 11 farkını hissetmezsiniz.
@Assistive tamam teşekkür ederim yardımlarınız için bu telefonu yani realme 7 ile m21 arasında karasız kaldım ama realme 7 daha yakın geliyor tekrardan yardımlarınız için teşekkürler

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
@Assistive tamam teşekkür ederim yardımlarınız için bu telefonu yani realme 7 ile m21 arasında karasız kaldım ama realme 7 daha yakın geliyor tekrardan yardımlarınız için teşekkürler
Ne aldınız bende m21 almayı düşünüyorum

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
@alperenn01 realme 7 alacağım m21 de bazı insanlar fark edebiliyormuş ekrsnında bir şey varmış inceleme videosunda izlemiştin tam hatırlamıyorum ne olduğunu ama o yüzden m21 almayacağım
6-7 Aydır M21 kullanıyorum soruların varsa sorabilirsin

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
@alperenn01 realme 7 alacağım m21 de bazı insanlar fark edebiliyormuş ekrsnında bir şey varmış inceleme videosunda izlemiştin tam hatırlamıyorum ne olduğunu ama o yüzden m21 almayacağım
Onu ben biliyorum bende video da gördüm ancak sorun olurmu bilmiyorum. Nedrn se yeni markalardan da almak istemiyorum maalesef

Top Bottom