Samsung M3 320gb 2.5" Usb Harici Taşınabilir Disk - Fiyatı, Yorumları
Samsung M3 320gb 2.5" Usb Harici Taşınabilir Disk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
dahili bir şey almayı çok istemiyorum kasaya takma konusunda bilgim yok haricilerin hızları ile dahili arasında çok fark var mıdırSatıcı çok güven vermedi.
2. Elden 500GB HDD almanız daha iyi olur gibi.
kasaya takmak çok basit bir olay tek video izleseniz anında anlarsınız rahat olundahili bir şey almayı çok istemiyorum kasaya takma konusunda bilgim yok haricilerin hızları ile dahili arasında çok fark var mıdır
Umarım öyle olurkasaya takmak çok basit bir olay tek video izleseniz anında anlarsınız rahat olun
Emin olun ki öyle olur bende hdd almadan önce sizin gibi korkuyordum fakat tek bir video ile 5 dk içinde monte ettim korkmayın (not: hdd güç kablosu anakartın kutusundan çıkar sahip olduğunuza emin olun)Umarım öyle olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Elime ulaştığı anda konu açarım zaten burdaEmin olun ki öyle olur bende HDD almadan önce sizin gibi korkuyordum fakat tek bir video ile 5 dk içinde monte ettim korkmayın (not: HDD güç kablosu anakartın kutusundan çıkar sahip olduğunuza emin olun)
tabii o zamanda yardımcı oluruz zatenElime ulaştığı anda konu açarım zaten burda
rica ederim iyi akşamlarTekrar teşekkürler bu saatte ilgilendiğiniz için![]()