Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Intenso 4TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk Siyah 799 TL

~helloworld

80+ Bronze
İptal oldu ama bu sefer şikayet etmeyeceğim çünkü zaten ip13 için bir şikayetim var savunması bekleniyor

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,837
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
@D3ATHLY @~helloworld

Bu konuda THH başvurusu vs nasıl yapılıyor? Bilginiz varsa hele bi yönlendirin de ben de yapam yiğitler..:kedi:

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Y K
@D3ATHLY @~helloworld

Bu konuda THH başvurusu vs nasıl yapılıyor? Bilginiz varsa hele bi yönlendirin de ben de yapam yiğitler..:kedi:

bu adrese e-devlet ile giriş yap, ilgili bilgileri doldur, sipariş ettiğini ve iptal edildiğini ekran görüntüleriyle birlikte gönder. Satın aldığım ürün kanun kapsamında tarafıma satın aldığım rakamla teslim edilmesi gerekirken sebepsiz yere iptal edildi gibi yaz, detaylıca gönder, cevabı yine aynı site üzerinden takip et 6 ay'a kadar sürebiliyor.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ramazan kaya

bu adrese e-devlet ile giriş yap, ilgili bilgileri doldur, sipariş ettiğini ve iptal edildiğini ekran görüntüleriyle birlikte gönder. Satın aldığım ürün kanun kapsamında tarafıma satın aldığım rakamla teslim edilmesi gerekirken sebepsiz yere iptal edildi gibi yaz, detaylıca gönder, cevabı yine aynı site üzerinden takip et 6 ay'a kadar sürebiliyor.
örnek dilekçe var mı acaba?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,837
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR