Neler Yeni

Samsung m31s bildirim gelmeme sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Samet Yılmaz
öncelikle merhaba arkadaşlar gecen ay m31s cıhazını aldım hepsıburada com ıle 4.5 g ileyken bıldırım gelmıyor ama wıfı gecınce gelıyor bu sorunun nedniı nedır

Kadir_1987

80+ Silver
öncelikle merhaba arkadaşlar gecen ay m31s cıhazını aldım hepsıburada com ıle 4.5 g ileyken bıldırım gelmıyor ama wıfı gecınce gelıyor bu sorunun nedniı nedır
Samsung Members uygulaması üzerinden "Destek" bölümüne yazın.
Onlar sizinle mesai saatleri içerisin de iletişim kurar ve sorununuzu çözerler ;)

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhabalar aynı şey tcl plex de de var ayarlardan düzeltebilirsin nasıl yapacağını yazicam bütün bildirimler mi yoksa sadece YouTube mail vb bildirimler mi gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar aynı şey tcl plex de de var ayarlardan düzeltebilirsin nasıl yapacağını yazicam bütün bildirimler mi yoksa sadece YouTube mail vb bildirimler mi gelmiyor
"Ayarlar-> Diğer Ağlar-> Mobil Ağlar ->Erişim Noktası Adları (APNler)-> sağ üstte üç noktaya tıkla varsayılan olarak sıfırla seçeneğini seç ya da s3 , s4 ya da galaxy note 3 gibi telefonlarda Son adımda ekranın sağ üzerindeki üç nokta mevcut değil onun yerine Sol alt tuşuna tıklayıp yine varsayılan olarak ayarla derseniz bildirimleriniz tıkır tıkır gelir"

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Samet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung Members uygulaması üzerinden "Destek" bölümüne yazın.
Onlar sizinle mesai saatleri içerisin de iletişim kurar ve sorununuzu çözerler ;)
oraya yazdım bildirim ayarlayını sıfırlayın dendı yaaptım dedıklerını yıne aynı sorun devam edıyor

"Ayarlar-> Diğer Ağlar-> Mobil Ağlar ->Erişim Noktası Adları (APNler)-> sağ üstte üç noktaya tıkla varsayılan olarak sıfırla seçeneğini seç ya da s3 , s4 ya da galaxy note 3 gibi telefonlarda Son adımda ekranın sağ üzerindeki üç nokta mevcut değil onun yerine Sol alt tuşuna tıklayıp yine varsayılan olarak ayarla derseniz bildirimleriniz tıkır tıkır gelir"
aynen sadece belırlı uygulamalarda oluyor dedıgın yarın deneyecegım

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
oraya yazdım bildirim ayarlayını sıfırlayın dendı yaaptım dedıklerını yıne aynı sorun devam edıyor

aynen sadece belırlı uygulamalarda oluyor dedıgın yarın deneyecegım
Tamamdır dediğim yöntem çözer çözemezseniz yazın başka bir şey önereyim

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
denedim yıne aynı sorun devam edıyor
Bu sorunu wifida güvenli internet hizmeti kullandığımda yaşamıştım. 4.5g de güvenli internet hizmeti açıksa kapatıp deneyebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,512
Üyeler
164,514
Son üye
sermerkerter
Top Bottom