Merhabalar arkadaşlar hayırlı akşamlar ben Trendyoldan Samsung Evo 870 ssd satın aldım. Trendyolun kendisi sattığı için güvendim ama samsun magician ssd yi görmüyor bir gariplik var bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Üründü hiç bir şüphe görünmüyor sahte olduğuna dair. Satıcı da trendyol zaten çakma ürün satacağını zannetmiyorum. Sorunum yazılımsal sanırım.Bende aynı yerden almıştım yarın teslim alacağım. umarım sorun çıkmaz
Teşekkür ederim. Hocam benim ayarlar kısmından depolama ayarlarına girince bu şekilde isim görünüyor fakat aygıt yöneticisi ve samsung programında ssd görünmüyor. Sahte olabilir mi sizce?Geçmiş olsun bende aynı sorunu yaşıyorum 970 evo plus m2 ssd aldım ssdi sürekli gidip geliyor oyunlarım açılmıyor uygulama görmüyor. 2 kere yetkili servise gönderdim dediğiniz hata bulunamadı diyip geri bana gönderdiler. Ayıplı mal gönderiyorlar samsung
pişmanlıktır tüketici hakem heyetine başvurucam sırf bu yüzden siz de lütfen şikayette bulunun
Yok hocam samsung yetkili servise yolladım orijinal garantili ürün dediler.Ürün sahte miymiş ?
Hocam size sahte ürün denk geldiyse Samsung 'un ne suçu var. Bende hem 970 evo plus var hem 870 evo var, 1 yıldır sıkıntısız kullanıyorum.Geçmiş olsun bende aynı sorunu yaşıyorum 970 evo plus m2 ssd aldım ssdi sürekli gidip geliyor oyunlarım açılmıyor uygulama görmüyor. 2 kere yetkili servise gönderdim dediğiniz hata bulunamadı diyip geri bana gönderdiler. Ayıplı mal gönderiyorlar samsung
pişmanlıktır tüketici hakem heyetine başvurucam sırf bu yüzden siz de lütfen şikayette bulunun