EVO PlusEVO Plus değil ki o? SSD 970. Yanlış driver kurduğun için hata veriyor.
Driver yanlış diyorum, SSD değil.EVO Plus
ssd min üstünde de aynısı var
EVO Plus değil ki o? SSD 970. Yanlış driver kurduğun için hata veriyor.
yalnış indirdiğimi düşünmüyorum 970 evo plus kısmından samsungun kendi sitesinden indirdimDriver yanlış diyorum, SSD değil.
İnternetten Samsung NVMe Driver indirin. Kendi sitesinde olması lazım.
Beni aşar bu. @Astroscott @keremcnsz24 bilginiz var mı?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnış indirdiğimi düşünmüyorum 970 evo plus kısmından samsungun kendi sitesinden indirdim
Alıntıyı görüntüle
hocam uyma böylelerine. ne halleri varsa görsün yahu. inanmak bile istemiyorlarEVO Plus değil ki o? SSD 970. Yanlış driver kurduğun için hata veriyor.
Aman abi sakin.hocam uyma böylelerine. ne halleri varsa görsün yahu. inanmak bile istemiyorlar
tilt oldum, senin gibisini böyle bi yorum. resmen ah ah dedim la . bu adama nediyor bu insan.Aman abi sakin.
970 evo plus olduğuna yemin edebilirim ben ***** değilim efendim ssd yi bizzat montajladığımda üzerinde 970 evo plus yazıyor hatta 970 evo plusun son driveri yüklü olarak gözüküyor asıl sizin gibilerin böyle boş edebiyat yapmaması lazım.hocam uyma böylelerine. ne halleri varsa görsün yahu. inanmak bile istemiyorlar
Kendi sitesinde buradan indirdiniz değil mi?Alıntıyı görüntüle
yalnış indirdiğimi düşünmüyorum 970 evo plus kısmından samsungun kendi sitesinden indirdim
Alıntıyı görüntüle
Kralsın abim.tilt oldum, senin gibisini böyle bi yorum. resmen ah ah dedim la . bu adama nediyor bu insan.