Neler Yeni

Samsung Magican Driver Hatası

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
tilt oldum, senin gibisini böyle bi yorum. resmen ah ah dedim la . bu adama nediyor bu insan.
bilgisayara montajladığım zaman windowsu kurmadığımda ssd nin herşeyi gözüküyordu sağlık değeri vb windows kurulum sonrası gözükmedi değerler n/a olarak gözüküp driver falan indiremediö
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi sitesinde buradan indirdiniz değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Olması lazım çünkü.
evet denedim bir fark yok

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
970 evo plus olduğuna yemin edebilirim ben ***** değilim efendim ssd yi bizzat montajladığımda üzerinde 970 evo plus yazıyor hatta 970 evo plusun son driveri yüklü olarak gözüküyor asıl sizin gibilerin böyle boş edebiyat yapmaması lazım.
vay be öyle olsun. senin cözümünü biliyorum ben. o fail durumu solution var bende.

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
vay be öyle olsun. senin cözümünü biliyorum ben. o fail durumu solution var bende.
vallahi kral söylersen sana kalmış bir şey ben ssd min 970 evo plus olduğuna eminim illa yardım et demiyorum ancak gelipde aşşağılayıcı bir şekilde konuşman ağırıma gitti çünkü bende ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum yardım almak için konu açmıştım sizin kararnınız

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
vallahi kral söylersen sana kalmış bir şey ben ssd min 970 evo plus olduğuna eminim illa yardım et demiyorum ancak gelipde aşşağılayıcı bir şekilde konuşman ağırıma gitti çünkü bende ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum yardım almak için konu açmıştım sizin kararnınız
sana öyle geldi. sohbet normal seviyede. neyse ben cold war oynim.

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
Top Bottom