Fotoğraf atar mısınız?merhaba samsung odysey g3 27 inç monitörüm var monitörde siyahla çok değişik görünüyor sanki kesilmiş gibi monitör ayarlarında black equalizer ayarını değiştiremiyorum yardım edermisiniz
benim gördüğüm telefondan çektiğim ama aldığım ss te normal gözüküyor şuan bulabildiğim örnek bu ama daha birçok örneği var film izlerken vs karşılaşıyorum çözümü nedirFotoğraf atar mısınız?
usta nereye gittinFotoğraf atar mısınız?
Hocam fotoğrafta anlaşılmıyor bilgim yok maalesef kablolar ile alakalı olabilirmi ?benim gördüğüm telefondan çektiğim ama aldığım ss te normal gözüküyor şuan bulabildiğim örnek bu ama daha birçok örneği var film izlerken vs karşılaşıyorum çözümü nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
usta nereye gittin
Tam oturduğundan emin olun , genelde kablo tam oturmadığında siyahlarda sorun çıkıyor , kablo ile alakası yok monitörün renk ayarlarına bakınHocam fotoğrafta anlaşılmıyor bilgim yok maalesef kablolar ile alakalı olabilirmi ?
hocam kablolarda bir sorun yok batkım monitör ayarlarında black equalizer diye bi ayar var ama değiştirmeme izin vermiyor sanırım sorun ordaHocam fotoğrafta anlaşılmıyor bilgim yok maalesef kablolar ile alakalı olabilirmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam oturduğundan emin olun , genelde kablo tam oturmadığında siyahlarda sorun çıkıyor , kablo ile alakası yok monitörün renk ayarlarına bakın
Oyun modu falan açıksa o yüzden değiştirilemiyor olabilir.hocam kablolarda bir sorun yok batkım monitör ayarlarında black equalizer diye bi ayar var ama değiştirmeme izin vermiyor sanırım sorun orda
açiktı kapattım hala aynıOyun modu falan açıksa o yüzden değiştirilemiyor olabilir.
Black eq hala ayarlanamıyor muaçiktı kapattım hala aynı
ayarlanamıyorBlack eq hala ayarlanamıyor mu
bendede g3 24inc var black dediğin şey elletmiyor resimden parlaklık kontrast 100 netlik 60da.ayarlanamıyor
bendede aynı o ayarlarbendede g3 24inc var black dediğin şey elletmiyor resimden parlaklık kontrast 100 netlik 60da.
Resim atarmısınız çektiğiniz resim belirgin değil. Birde ekran resmi atmayın ondan bişey anlaşılmaz.bendede aynı o ayarlar