Neler Yeni

Samsung Note 4 Deji Batarya Alınır mı?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Selam dostlar, telefonum Note 4 (7 yıllık) bataryaları sıfır diye satılıyor ama bunların yalanlarına inanmıyorum. Deji batarya almalı mıyım? Sıfır orijinal yalanına inanmıyorum.
@Assistive

İsmail_68

80+ Bronze
Selam dostlar, telefonum Note 4 (7 yıllık) bataryaları sıfır diye satılıyor ama bunların yalanlarına inanmıyorum. Deji batarya almalı mıyım? Sıfır orijinal yalanına inanmıyorum.
@Assistive
Bende note 4 kullanıyorum babam bi batarya almıştı vatandan sanırım normal bataryası gibiydi.Yani bazen eskiyi bazen yeniyi kullanıyorum yeni olan çok daha uzun ömürlü

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@Etheryum, @5x_d4emon etiketlediğiniz için teşekkür ederim. Evet, alınabilir. İnternet üzerinde orijinal diye satılan bataryalar genelde sahte oluyor, almadan anlayabilmeniz bir yolu da yok. İsmi olan bir şey almanız daha mantıklı olacaktır.

java

80+ Bronze
@Etheryum, @5x_d4emon etiketlediğiniz için teşekkür ederim. Evet, alınabilir. İnternet üzerinde orijinal diye satılan bataryalar genelde sahte oluyor, almadan anlayabilmeniz bir yolu da yok. İsmi olan bir şey almanız daha mantıklı olacaktır.
Çakma ürün olmaması için ürünü direk kendi sitesinden alın bence 🙃

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanıyor musun? Orijinalinden daha mı performanslı?
Hiç kullanmadım ama arkadaşlarım kullanıyorlar ve memmunlar

Top Bottom