Samsung Note 4 Deji Batarya Alınır mı?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
31,755
Selam dostlar, telefonum Note 4 (7 yıllık) bataryaları sıfır diye satılıyor ama bunların yalanlarına inanmıyorum. Deji batarya almalı mıyım? Sıfır orijinal yalanına inanmıyorum.
@Assistive

Selam dostlar, telefonum Note 4 (7 yıllık) bataryaları sıfır diye satılıyor ama bunların yalanlarına inanmıyorum. Deji batarya almalı mıyım? Sıfır orijinal yalanına inanmıyorum.
@Assistive
Bende note 4 kullanıyorum babam bi batarya almıştı vatandan sanırım normal bataryası gibiydi.Yani bazen eskiyi bazen yeniyi kullanıyorum yeni olan çok daha uzun ömürlü

@Etheryum, @5x_d4emon etiketlediğiniz için teşekkür ederim. Evet, alınabilir. İnternet üzerinde orijinal diye satılan bataryalar genelde sahte oluyor, almadan anlayabilmeniz bir yolu da yok. İsmi olan bir şey almanız daha mantıklı olacaktır.

@Etheryum, @5x_d4emon etiketlediğiniz için teşekkür ederim. Evet, alınabilir. İnternet üzerinde orijinal diye satılan bataryalar genelde sahte oluyor, almadan anlayabilmeniz bir yolu da yok. İsmi olan bir şey almanız daha mantıklı olacaktır.
Çakma ürün olmaması için ürünü direk kendi sitesinden alın bence 🙃

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıyor musun? Orijinalinden daha mı performanslı?
Hiç kullanmadım ama arkadaşlarım kullanıyorlar ve memmunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,694
Üyeler
191,970
Son üye
jagron44
Geri