Xiaomi Pad 7 Alınır Mı?

Enes92

80+
Reaksiyon skoru
0
üniversite dersleri için tablet almayı düşünüyorum. normalde telefonum da samsung diye samsung s10 fe falan alacaktım grafiklere bakınca yaz başı ve ortalarında fiyatları da güzelmiş ama okulun açılmasını fırsat bilip fahiş zamlar getirmişler. sonra xiaomi pad 7yi keşfettim. benim için önemli olanlar ekran, işlemci, batarya ve epeyde samsung tabletlerle karşılaştırdığımda fiyat farkına rağmen xiaomi pad 7 batarya, ekran, işlemcide samsungu tokatlıyor. eskiden redmi note 8yi değiştirdiğimde xiaomiye asla geçmem falan diyodum ama inceleme videolarını izleyince arayüzü falan da baya geliştirmişler. xiaomi pad 7 içime çok sindi ama size de bir danışmak istedim. tablet 14k+ kalem 1.5k= 15.5kya üniversite dersleri için xiaomi pad 7 alınır mı?

Daha iyisi var mı bilmiyorum ama bu tablet kesinlikle alınır. Eski xiaomi telefonları gibi bloatware reklam yok. HyperOs ile akıyor. Ben de ders için kullanıyorum. Kalem var ise al kalem stokta yoksa alma çünkü ne zaman stoğa girer kimse bilmiyor.
Ben kalem klavyeli kılıf ful lset kuıllanıyorum. Epey akıcı ve parlak.

Daha iyisi var mı bilmiyorum ama bu tablet kesinlikle alınır. Eski xiaomi telefonları gibi bloatware reklam yok. HyperOs ile akıyor. Ben de ders için kullanıyorum. Kalem var ise al kalem stokta yoksa alma çünkü ne zaman stoğa girer kimse bilmiyor.
Ben kalem klavyeli kılıf ful lset kuıllanıyorum. Epey akıcı ve parlak.
Hocam kalemi orijinal mi aldınız mesela not tutarken falan elinizi değdirdiğinizde sıkıntı oluyor mu Samsung tab s10 fe ve onun arasında kaldım kalemden dolayı Samsung'a dönmüştüm

Hocam kalemi orijinal mi aldınız mesela not tutarken falan elinizi değdirdiğinizde sıkıntı oluyor mu Samsung tab s10 fe ve onun arasında kaldım kalemden dolayı Samsung'a dönmüştüm
El değmiyor devre dışı bırakıyor. Benim gibi çok uctan tutan biriyseniz arada da olsa avuç değebiliyor ama sorun yok. Kalem yaklaştığı gibi avuç değmesi iptal. Kalem çok iyi de not uygulaması aşırı yetersiz. Başka uygulama kurabilirsiniz Notein gibi.

Pad7 den yazıyorum. Gayet iyi çok memnunum.
Kalem vs kullanıyormusun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

El değmiyor devre dışı bırakıyor. Benim gibi çok uctan tutan biriyseniz arada da olsa avuç değebiliyor ama sorun yok. Kalem yaklaştığı gibi avuç değmesi iptal. Kalem çok iyi de not uygulaması aşırı yetersiz. Başka uygulama kurabilirsiniz Notein gibi.
Kalemi nerden temin ettiniz hocam kalem çok pahalı geldi bana bilemedim çakma kalem alsam işimi görür mü

arkadaşlar 8-9 bin liraya kalemli tablet öneriniz var mı ?

sanırım sadece lenovo tab m11 var. konu sahibi arkadaştan da özür diliyorum böyle hemen atladım

Son düzenleme:
Kalem vs kullanıyormusun hocam

Kalemi nerden temin ettiniz hocam kalem çok pahalı geldi bana bilemedim çakma kalem alsam işimi görür mü
Ben tableti ön sipariş ile alanlardanım. Kalemi Türkiye'ye gelene kadar çakma kullandım. Hayır alınmaz. İdare eder kalem gelince orijinal alırım dersen yine çakma alınmaz, hiçbir halta yaramıyor:) Avuç içi iptali yok, düzgün yazamıyor, boşver.

Ben direkt Xiaomiden aldım. Şuan satılamaz gibi bir ibare var, anlamadım. Sanırım stok nedeniyle yalnızca yeni çıkan tabletlerin yanında hediye olarak veriyorlar. Bunun dışında mi storelara sorabilirsin. Onların stoğu farklı olabiliyor.

Ben tableti ön sipariş ile alanlardanım. Kalemi Türkiye'ye gelene kadar çakma kullandım. Hayır alınmaz. İdare eder kalem gelince orijinal alırım dersen yine çakma alınmaz, hiçbir halta yaramıyor:) Avuç içi iptali yok, düzgün yazamıyor, boşver.

Ben direkt Xiaomiden aldım. Şuan satılamaz gibi bir ibare var, anlamadım. Sanırım stok nedeniyle yalnızca yeni çıkan tabletlerin yanında hediye olarak veriyorlar. Bunun dışında mi storelara sorabilirsin. Onların stoğu farklı olabiliyor.
Hocam kalemi amazonda var ancak 4k verilmez buna.Samsungtan sadece oyun performansından emin olamadım onun dışında kafama yattı ama acaba 5k farkla almışken büyüğünü mü alsam diyorum küçük olan 10.9 inç büyük olan 13.1 ama ekran dışında bütün özellikleri aynı hiç bilemedim sırf ekran için o kadar para vermekte istemiyorum gereksizde pahalılanmış geçen ay 17k ya satılıyormuş büyük olan şuan 22k düşer mi sizce tekrar

Pad v9 da önerebilirim.
Hocam honor da jiroskop yok ya o sıkıntı yoksa mis gibi

Hocam kalemi amazonda var ancak 4k verilmez buna.Samsungtan sadece oyun performansından emin olamadım onun dışında kafama yattı ama acaba 5k farkla almışken büyüğünü mü alsam diyorum küçük olan 10.9 inç büyük olan 13.1 ama ekran dışında bütün özellikleri aynı hiç bilemedim sırf ekran için o kadar para vermekte istemiyorum gereksizde pahalılanmış geçen ay 17k ya satılıyormuş büyük olan şuan 22k düşer mi sizce tekrar
açıkçası ben de tab s10fe+ almak istiyordum ama öyle bi zam getirmişler ki tüm tabletlere misal tab s9fe haziran başı 9k ken şimdi 20den satılıyor kabul edilebilir bir zam değil ben içten içe almak istesem de enayi gibi hissediyorum. eğer acelen yoksa s10fe modelleri bahar aylarında falan çıktı s11fe modelleri de o civarlarda çıkar herhalde onlar çıkınca s10 serisinin fiyatları düşer. zaten okul açılınca satışlar arttı diye zammı çaktılar kış aylarına doğru düşer umarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri